ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför pratar inte Sanna Nielsen om graviditeten i Sommaren med Ernst

01 jul, 2021 
AvJonna Wennerberg
Artisten och programledaren Sanna Nielsen är en av gästerna i nya säsongen av Sommar med Ernst. Under programmets inspelning var hon redan gravid, men trots detta nämns det inte alls. Det här är anledningen bakom beslutet.
Annons
Ernst Kirchsteiger avslöjar sanningen om relationen till Sanna NielsenBrand logo
Ernst Kirchsteiger avslöjar sanningen om relationen till Sanna Nielsen

Sommar med Ernst är tillbaka med en ny säsong till tittarnas stora glädje. Ernst Kirchsteiger, 63, är äntligen tillbaka med nya sommarprojekt. Och den här sommaren har han ännu ett nytt projekt att ta sig ann. Denna sommer får tittarna följa med när han renoverar ett nedgånget strandhus och detta gör han självfallet tillsammans med gäster.

Stora förändringen i Sommar med Ernst

Det här är programmets trettonde säsong och i år kommer tittarsuccén att sändas i åtta avsnitt. Och Ernst själv är otroligt peppad på sommarens pyssel.

– Jag längtar efter att få förvandla det här huset på stranden vid havet! Jag vet att den här platsen kommer att bli en pärla, som en skimrande snäcka i sanden. När fönster och dörrar står öppna så ska det kännas som att en kritvit sångsvan ska kunna flyga rakt igenom huset, säger han

Något som är nytt för i år är att programmet kommer att gästas av folkkära profiler. Och gästen i kvällens avsnitt är ingen mindre än Sanna Nielsen, det var bara veckor sedan som artisten avslöjade att hon är gravid. Hon och kärleken Joakim Ramsell väntar sitt första barn tillsammans.

Annons

Därför pratade Sanna Nielsen inte om graviditeten

I tisdags under premiären av Allsång på Skansen visade hon upp sin gravidmage för hela svenska folket. Men när hon gästar Ernst så säger hon inte ett ord om den fantastiska nyheten. Och det finns en förklaring till det.

När Hänt kommer i kontakt med pressansvariga Kristoffer Murgård berättar han att programmet där Sanna är med är inspelat i slutet av maj. Hon var alltså redan gravid när de spelade in, men trots detta nämns graviditeten inte alls.

– De samtalsämnen som kommer upp är bara de som passar bäst. De som kommer naturligt liksom, berättar Kristoffer.

Att Sannas graviditet inte nämndes alls i programmet var dock ingenting som de hade kommit överens om.

– Det var ingenting som bestämdes utan det kom inte på tal helt enkelt,

Annons