LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karl Fredriks okända relation till Ernst Kirchsteiger

02 jul, 2020 
Ernst och Karl Fredik
Ernst Kirchsteiger och Karl Fredrik Gustafsson driver båda program på TV4.
Men visste du att de har känt varandra sedan flera år tillbaka?
Annons
TV4:s chockbesked – ändrar Sommar med Ernst 2020Brand logo
TV4:s chockbesked – ändrar Sommar med Ernst 2020

Ernst Kirchsteiger har i hela tolv år gett sina bästa tips och trix när det gäller renovering och inredning i TV4-succén Sommar med Ernst. Tidigare har upplägget för programmet sett ut så att Ernst tagit sig an ett hus som han rustat upp under säsongens gång. Men i år bli det annorlunda – denna säsong får tittarna nämligen ta del av en hel del tillbakablickar. Ernst kommer däremot laga mat och bjuda på tips för hemmet precis som vanligt.

TV4 har tidigare avslöjat för Hänt att förändringen i programmet är på grund av pandemin. Genom att genomföra produktionen på detta sätt kunde kanalen bjuda på ytterligare än säsong istället för att behöva ställa in.

Nya TV4-satsningen på Eklaholm

Ett annat program som har blivit populärt på kanalen är Karl Fredrik på Österlen. Floristen Karl Fredrik Gustafsson, 33, som tidigare har synts i tv-program som Nyhetsmorgon och Familjen Mandelmanns, har fått sin alldeles egna serie.

Annons

Under våren har tittarna fått följa Karl Fredriks och pojkvännen Petter Kjelléns liv på 1600-talsgården i Eklaholm, som ligger på Österlen. Karl Fredrik och Petter träffades via internet och knappt efter ett år köpte de tillsammans gården.

Efter bara fyra avsnitt av programmet var säsongen slut. Detta är något som kan anses oväntat eftersom programmet varit en riktig succé bland TV4-tittarna. Men det visar sig finnas en anledning till varför säsongen blev så kort. TV4 ville nämligen testköra programmet innan en längre säsong spelades in. Men nu står det klart att det blir ytterligare en säsong av Karl Fredriks härliga trädgårdstips.

Ernst relation till Karl Fredrik

Karl Fredrik har tidigare visat sig ha en nära relation till Gustav, 55, och Marie Mandelmann, 56. Det var när han gästade Nyhetsmorgon som han avslöjade att paret inte bara är kollegor till honom – utan även nära vänner. Paret hade dessutom gett Karl Fredrik några tips inför premiären av hans egna serie.

Annons

Nu visar det sig att det inte bara är paret Mandelmann som Karl Fredrik känner. Han har nämligen en relation till Ernst Kirchsteiger också. På Karl Fredriks Facebooksida uppdaterar han om livet på gården och allt som de har på gång. I ett inlägg från en tidigare sommar visar det sig att även självaste Ernst har besökt Eklaholm för att handla blommor.

”Det är så roligt att så många besöker oss om dagarna här på Eklaholm! Det är också väldigt roligt att så många av våra växter hittar nya hem, vattnet i brunnen rinner så sakteliga tillbaka men vi fortsätter vår stora växtrea på grund av att vattnet i vår brunn nästan är slut”, skriver han och fortsätter:

”Häromdagen var Ernst och hans förtjusande fru Ulla här och gjorde inköp till deras trädgård här på Österlen!

FOTO: Henrik Montgomery/TT/TV4

Annons