Efter förändringen – Måns Zelmerlöw visar upp nya hemmet i London

Måns Zelmerlöw visar upp nya hemmet i London.
Måns Zelmerlöw har renoverat sitt hem i London. I ett nytt inlägg på Instagram visar han upp den stora förvandlingen i hemmet.
Annons

Det var för två år sedan som artisten och programledaren Måns Zelmerlöw, 32, förlovade sig med sin stora kärlek Ciara Janson, 31. Paret var på semester i Kroatien när Måns gick ner på knä, och svaret blev ja.

Annons

Efter kärleksbeskedet avslöjade paret bara några månader senare att de väntade sitt första gemensamma barn. I maj föddes sonen Albert och de nyblivna föräldrarna kunde inte vara lyckligare.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Sedan sonen Albert kom till världen har Måns bott tillsammans med sin familj i London. När han kom tillbaka till Sverige i början av mars för att uppträda i Melodifestivalen kunde han ge nya besked om var bröllopet kommer ta plats.

– Men det är lite hemligt. Men det kommer inte att ske i London eller i Sverige, sa Måns till Expressen.

Ciara avslöjade däremot vilken plats den stora dagen kommer äga rum – nämligen i Kroatien. På en bild på sin Instagram visade hon upp inbjudningskorten till parets bröllop och hinta de om att det kommer ske någon gång i år.

Måns och Ciaras hem – från insidan

Det är inte bara Ciara som avslöjar saker om parets liv på Instagram. Nu har Måns lagt ut bilder på den stora förvandlingen i deras hem i London, något som chockerar följarna.

”De har öppnat upp vårat hem och gjort det så mycket ljusare. Bästa investeringen någonsin!”, skriver Måns Zelmerlöw på Instagram.

Måns har öppnat upp flera väggar i hemmet och ersatt dem med industriväggar, och förvandlingen är otrolig.

LÄS MER: Efter förlovningen – Måns Zelmerlöw och Ciaras bröllopsbeslut

LÄS MER: Efter sonens födsel – Måns Zelmerlöw vill lämna London

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…