Efter följarnas frågor – Viktor Frisks ärliga svar om relationen

Viktor Frisk ärliga svar om relationen efter bilden
Viktor Frisk har tidigare sagt att han vill fokusera på sin karriär snarare än kärlekslivet de närmsta åren. Men en bild på Instagram får följarna att tro att han har träffat någon speciell.
Annons

Artisten och influencern Viktor Frisk, 24, har tidigare berättat för sina följare att han inte vill vara öppen om sitt kärleksliv i sociala medier. Senast han gick ut med att han var i ett förhållande var i somras, men den relationen varade inte under en längre period.

Tidigare i år spelade Viktor Frisk in en video på sin Youtube-kanal där han berättade om sina tankar kring kärleken och framtiden.

Annons

– Det jag kommit fram till det senaste halvåret är att jag ska fokusera på det jag är bra på. Jag ska jobba så mycket jag orkar och kan, fokusera på delmål, att ha en bra vision i livet och fokusera på det jag kan. Inte fokusera på relationer, med familj självklart, men inte gå in i någonting man vet inte kommer gå ändå. Då är det bättre att fokusera på sig själv och sina egna mål, säger han.

Annons

Följarnas frågor efter bilden på Viktor Frisk

Men trots att Viktor har berättat att han vill vänta med att träffa någon verkar det som att hans följare vill något annat. När han i söndags la upp en bild tillsammans med en kille var det många som började spekulera i huruvida de är ett par.

”Dina nya kille? Låt kärleken flöda!”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Är det ditt sätt att berätta att du i inte är singel?”, undrar en annan.

Även influencer-kollegan och vännen Margaux Dietz, 28, har lämnat en kommentar till inlägget:

Annons

”Så fina ihop”.

Efter att ha fått frågan från flera fans väljer Viktor Frisk nu att kommentera relationen med mannen på bilden:

”Vi är broes”, skriver han på Instagram.

LÄS MER: Efter kärleksbeslutet – Viktor Frisks oväntade barnbesked

FOTO: Instagram, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…