Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter flytten – Anna Books ord om förändringen i relationen

Anna Book och maken har flyttat

Anna Book och maken Roberto Toledano har äntligen flyttat till sitt drömhus på landet. Nu berättar hon om den glädjande förändringen.

Sångerskan Anna Book, 48, slog igenom stort 1985 men är än idag ständigt aktuell. Hon och maken Roberto Toledano, 50, har bott i en lägenhet i Solna i över 20 år, men har nu köpt sitt drömhus på landet. Anna berättar i ett inlägg på sin blogg om att livet i stan fått henne att må dåligt, och att flytten till landet kommer ge henne ett mer strukturerat liv.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Jag kände även tex. att planeringen med mat gick åt helvete när man bara bor 30 sekunder från mataffären och man springer till Mall Of Scandinavia och okynneshandlar också i tid och otid, för att man har allt så tillgängligt. Jag slutade helt enkelt att använda hjärnan till att planera och strukturera ALLT i livet egentligen. Och det har jag mått fruktansvärt dåligt utav – men det kommer det bli ändring på nu, när vi flyttat ut på landet”.

Anna Book fortsätter berätta om planeringen kring flytten och att den varit lång och tidskrävande:

”Det har varit 8 mycket långa månader av planering och strukturering, rensning, sorterande, ge bort, skänka, sälja, slänga och återvinna, bestämma, beställa och köpa nytt”.

Anna Book om familjens stora förändring

I blogginlägget öppnar Anna Book upp sig och berättar om glädjen över att äntligen ha flyttat, och om lättnaden kring att bara kunna fokusera på ett ställe.

”Nu kan vi äntligen fokusera på bara ett ställe. Vårt nya lilla mysiga och personliga hus på landet. Den känslan är fantastisk!!!! Trots ALLT trix och fix som nu kommer att ligga framför oss de närmsta deceniumerna. Så är vi så glada!”.

Hon fortsätter:

”Så mycket har förändrats på kort tid. Och mer kommer fortsatt förändras den närmsta tiden….det ska bli så spännande och se vad som kommer ur allt och i framtiden”.

LÄS MER: Anna Books starka ord efter tuffa beskedet: “Uppgiven”

LÄS MER: Anna Book ryter ifrån efter beslutet: ”Tycker jag varit tydlig”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Ola Axman/TT

SENASTE NYTT!