TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Molly Sandéns efter fansens kritik mot bilderna: "Blir så himla sur"

14 nov, 2017 
Malin Ljung
Molly Sandén har tröttnat på kritiken mot henne. Nu ryter hon ifrån.
Annons

I kväll är artisten Molly Sandén aktuell i TV3:s Diabetesgalan med programledaren Peter Jihde. Hon har själv levt med sjukdomen i fem års tid, och hon är trött på fördomarna som finns om den.

– Under de här fem åren som jag har haft diabetes har jag stött på väldigt mycket fördomar och okunskap. I sin ensamhet blir man lite frustrerad över att det är en så pass stor och vanlig sjukdom, men det är så pass få som människor som faktiskt vet vad det innebär, säger Molly Sandén i en intervju med Aftonbladet.

Som offentlig person tvingas hon ofta ta emot kritik från fans och följare, framför allt efter bilder som de inte anser är passande när man ska vara en förebild. Högst ramaskri blir det om det finns med ohälsosam mat eller cigaretter.

– Jag får ofta höra, speciellt om jag lägger upp någonting sött, att: ”men du har ju diabetes”. Det är alltid någon som skriver det. Då blir jag så himla sur. Det är därför man ibland undermedvetet skiter i att lägga ut bilder, säger Molly till tidningen.

Annons

Hon pekar på att det stundvis inte är superlätt att hantera kraven, speciellt inte när livet redan går i motvind.

– Jag är bara människa och jag måste få ha mina laster och mina ups and downs utan att folk ska ha fördomar eller uttala sig om saker som de faktiskt inte har någon aning om.

Diabetesgalan sänds klockan 20 på TV3.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Se de sötaste bilderna på Molly Sandén och Danny Saucedo.

FOTO: Ibl

Annons