Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter chockerande videon – familjen fruktar för Paris Jacksons liv: "Traumatiskt"

27 apr, 2018 
AvOla Brising
La ut en film av sig själv och flickvännen Cara Delevigne på kanten av en skyskrapa. Nu fruktar familjen för Paris Jacksons liv.
Annons

Paris Jackson, 20, la enligt Page Six ut en film på Instagram där hon och modellflickvännen Cara Delevigne, 25, balanserade på kanten av en skyskrapa. Denna ska enligt uppgift ha rört upp starka känslor inom familjen Jackson. En familjemedlem ska ha jämfört filmen med en händelse 2002 då Michael Jackson lyfte Paris då nästan nyfödde lillebror Blanket, 16, ut över kanten från en balkong på fjärde våningen på hotell Adlon i Berlin. Ögonblicket dokumenterades och uppmärksammades över hela världen. Efteråt bad Michael om ursäkt för att han varit vårdslös.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men den här händelsen är värre än den eftersom jag tror att Michael hade kontroll över Blanket och de var inte i jämförelse lika högt upp som Paris är i den här videon, säger släktingen till Page Six.

Enligt tidningen förlorar Paris vid ett tillfälle i filmen balansen. Hon faller ner i Cara Delevignes armar och säger:

– Jag dog nästan.

Annons

Paris har nu tagit bort filmen.

– För alla vi som såg den, även om vi visste att hon mår bra, tyckte det var så traumatiskt. Ingen ville visa den för Katherine eller Joe, förklarar familjemedlemmen.

Paris är dock redan irriterad på att hennes konservativa farföräldrar Joe, 89, och Katherine Jackson, 87, vägrar acceptera att hon är kär i en kvinna. Framför allt Joe sägs vara förödmjukad och fly förbannad efter att han fått om Paris lesbiska relation med den kortklippta pojkflickan.

Så när farföräldrarna efter Instagramfilmen börjat yla om att de är oroade över Paris hälsa och tror att hon närmar sig ett ”sammanbrott” slår hon tillbaka hårt mot dem.

I en ny Instagramstory säger Paris:

– Uppenbarligen tror människor att jag ska dö.

Hon uppmanar sedan med kaxig ton sin familj att i stället ringa och prata med henne:

– Till alla dessa familjemedlemmar som pratat med medierna och sagt att de är oroliga, när ringde ni mig senast? Prince är inte orolig för mig. Varför? Eftersom jag och Prince pratar hela tiden. Om ni är oroliga för mig, ring mig!

Annons

En som i alla fall hyllar Paris är faster La Toya Jackson, 61. Enligt Entertainment Tonight kallar sångerskan henne en “enastående kvinna” och säger:

– Hon har klarat sig mycket, mycket bra. Jag är stolt över henne, förväntansfull och så lycklig.

Annons