LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Efter familjens ilska – här är intima bilderna på Paris Jackson och nya kända flickvännen

02 apr, 2018 
Är romansen bekräftad mellan Cara Delevingne och Paris Jackson nu? Kan så vara. Det har nämligen dykt upp en bild på dem när de kysser varandra
Annons

Redan i november startade ryktena om att Paris Jackson, 19, och supermodellen Cara Delevingne, 25, har en romans. Då lämnade de en nattklubb hand i hand. Efter det har de båda visat att de umgås flitigt ihop på sina sociala medier.

– De har inte setts så länge och Cara har inte tid för något seriöst förhållande eftersom just nu håller på att filma den nya Amazon-serien ”Carnival Row”, men de varken förnekar eller försöker dölja att det finns en gnista mellan dem, har en källa sagt till The Sun.

– Cara är väldigt imponerad av att Paris är dotter till Michael Jackson, en av hennes största hjältar. Hon är ett stort fan av hans musik, fortsatte källan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Någon som inte står bakom Paris och Caras romans är morfar Joe Jackson, 89. Han konservativa inställning är att han anser att en kärleksrelation ska vara mellan en man och en kvinna. Inte mellan en kvinna och en kvinna.

Men det verkar hans barnbarn Paris strunta helt i. Nu har det dykt upp nya bilder på Paris och Cara, där de både kramas och kysser varandra offentligt.

Kika på bilderna i bildspelet:

Foto: IBL

Annons