LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Familjens ilska mot 19-åriga Paris Jacksons nya kända flickvän: "Förkrossade"

23 mar, 2018 
AvOla Brising
Det ryktas att Paris Jackson har en romans med modellen Cara Delevingne. Enligt uppgift blev hennes farfar Joe Jackson fullkomligt vansinnig när han fick höra det – eftersom han anser att en kvinna ska vara med en man.
Annons

Det var i november 2017 det först började gå rykten om att den öppet bisexuella modellen och skådisen Cara Delevingne, 25, hade en romans med Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 19, då de två sågs lämna en nattklubb hand i hand. En månad senare bjöd Cara in Paris till Burberrys julvisning i franska huvudstaden Paris. Även denna gång sågs Cara smita iväg efter visningen med unga fröken Paris.

De två tjejerna ska dessutom enligt tidningen The Sun ha spenderat stora delar av julledigheten tillsammans både i London, Italien och Tjeckien. De ska enligt källor ha levt promiskuösa ovh varit ute och festat mer eller mindre konstant då de inte varit inlåsta bakom immiga rutor på sina hotellrum. En bekant till tjejerna säger först:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De är både helt inne på musik och har sjungit och spelat gitarr nätterna igenom.

Därefter fortsätter hon med att avslöja:

– De har inte setts så länge och Cara har inte tid för något seriöst förhållande eftersom just nu håller på att filma den nya Amazon-serien ”Carnival Row”, men de varken förnekar eller försöker dölja att det finns en gnista mellan dem.

Annons

Under modeveckan i London i februari gick Cara en ny visning för Burberry, denna gång iklädd en lång regnbågsfärgad mantel och i publiken satt ännu en gång Paris på första raden och gav henne trånande blickar. Dessutom fotograferades de åter igen då de gick och höll varandra i handen på väg hem från en romantisk middag ihop.

Den 19 mars delade sedan Paris bilder av hur hon låg hemma i sängen, åt jordgubbar och tittade på filmen ”Carol” (vilken handlar om en lesbisk kärlekshistoria mellan en yngre och en äldre kvinna) med Cara på både Instagram och Snapchat.

En annan källa i Caras närhet säger till The Sun:

– Cara är väldigt imponerad av att Paris är dotter till Michael Jackson, en av hennes största hjältar. Hon är ett stort fan av hans musik.

Men trots att de verkar så förälskade är inte allt frid och fröjd för tjejerna. enligt amerikanska sajten Radaronline har nämligen Paris konservativa farföräldrar Joe Jackson, 89, och hans fru Katherine, 87, helt gått i taket efter att de sett alla kärleksfulla uppdateringar barnbarnet gjort med Cara den senaste veckan i sociala medier.

Annons

Framför allt Joe sägs vara både förödmjukad och fly förbannad efter att han fått reda på att Paris har en lesbisk relation med en kortklippt pojkflicka.

– Joe och Katherine är förkrossade över Paris nya förhållande med Cara för det går emot allt de tror på, det vill säga att en kvinna ska vara med en man, säger en källa.

Foto: IBL, Stella, Instagram, Snapchat

Annons