LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Cara Delevingne oigenkännlig – går knappt att känna igen

27 apr, 2017 
AvErika Svensson
Nu är det klippt för Cara Delevingne. Nyligen chockade hon alla i sin väg när hon dök upp på Los Angeles gator – med helrakat huvud!
Annons

Modellen tillika skådisen Cara Delevingne, 24, har inga problem med att experimentera med sin look, framförallt inte med sin frisyr.

I mars chockade den annars långhåriga skönheten omvärlden när hon dök upp på en fest i en kortklippt, vit frippa. Kort därefter syntes hon dessutom rocka rosa lockar – men de blev inte långvariga. Stjärnan har nu gått än längre med saxen och kapat rubbet.

Supermodellen har numera övergett catwalken för att istället satsa helhjärtat på skådespeleriet. Och att hon går all in för sina filmroller är det inget snack om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon kapade lockarna för den vita pagen inför sin roll i kommande rullen “Valerian and the city of a thousand planets”. Så fort filmen var färdiginspelad gick hon raskt vidare till den lite mer färgglada framtoningen med ett rosa svall inför inspelningarna av “Life in a year”, mot bland andra Jaden Smith, 18. I filmen spelar hon en döende tonåring, och det är i och med sjukhusscenerna som hon har låtit lockarna falla. Och det också just de scenerna som fick henne att välja en gladare hårfärg till övriga delar av filmen.

– Jag måste raka mitt huvud för nästa scen, så jag ville göra något annorlunda. Så jag färgade det, mest på skoj, sa hon innan makeovern i tidningen USA Today.

Här var det klippt!

Stjärnans nya look är långt ifrån den glammiga och piffiga Cara vi är vana att se på catwalken – men allt klär ju en skönhet!

FOTO: Ibl

 

Annons