LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Efter tuffa uppbrottet – Bonde-Leonoras nya kärleksavslöjande: ”Förälskad”

08 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Bonde-Leonoras nya kärleksbesked
TV-bonden Leonora Vilhelmsson fann inte livslång kärlek i Bonde söker fru trots att hon förlovade sig med brevskrivaren Louise Eriksson. Nu lämnar hon ett nytt kärleksbesked.
Annons

Leonora Vilhelmsson, 40, blev ett känt ansikte genom sin medverkan i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru, trots att hon bara var med i ett par avsnitt. Leonora hittade nämligen kärleken på egen hand när hon hittade Louise Eriksson, 28, bland sina brevskrivare.

Relationen ledde till förlovning. Men kärleken höll inte och Leonora Vilhelmsson blev singel några veckor efter förlovningen.

Det var ett smärtsamt uppbrott och Leonora Vilhelmsson berättade för programledaren för Bonde söker fru, Linda Lindorff, 45, om sina känslor och hur uppbrottet påverkade dottern Mollie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det gör självklart väldigt ont. Jag har min sorg, men även min dotters sorg att bära och det gör det hela ännu värre. Jag försöker att vara stark på dagarna när jag är med Mollie. Snorgråta får jag göra när hon sover. Det jag kan känna en ånger över är Mollie, att jag lät Louise få bli en så stor del av hennes liv så tidigt i relationen. Dom hade/har starka känslor för varandra”, sa Leonora Vilhelmsson i december förra året.

Annons

Nu har Leonora Vilhelmsson lämnat ett nytt kärleksbesked – och det är ett glädjande sådant. På Instagram har hon lagt upp en bild på sig själv där hon står på en gunga med ett brett leende.

Kinagunga. Barn på nytt. Sommar. Förälskad…..“, lyder texten till bilden.

För Hänt berättar Leonora att hon dejtar.

– Just nu är jag inte paxad av någon men jag dejtar och ja, livet känns sådär super lättlevt, skriver Leonora Vilhelmsson till Hänt.

Linda Lindorff har också berättat för Hänt om Leonora Vilhelmssons uppbrott från Louise Eriksson.

– Jag visste om det innan det kom ut, jag har kontakt med dem båda. Det var en passionerad kärlekshistoria som abrupt fick ett tråkigt slut, av någon anledning som jag inte kan gå in på. Det måste de göra själva, sa Linda Lindorff till Hänt i höstas.

Hon fortsatte:

– Men kärleken är ju sån. Den kan vara stormig, vild och yvig och fruktansvärt fruktansvärd när den tar slut, när båda inte vill samma sak. Ibland är den ju fullkomlig och förtjusande, men ibland blir det såhär.

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2018:

FOTO: IBL, Instagram

Annons