TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Efter bråken – Penny Parnevik flyttar: "Vill till Sverige"

04 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Peg Parnevik har redan lämnat boet hemma i Florida och näst intill bosatt sig i Sverige. Nu hakar lillasyster Penny Parnevik på och packar ihop sin studentlägenhet i Savannah.
Annons

Familjen Parnevik har tagit sig in i hela svenska folkets hjärtan. Äldsta systern i familjen Peg Parnevik, 21, har redan styrt sin kosa mot Svedala och kommer inom kort att bosätta sig här permanent. Nu tar lillasyster Penny Parnevik, 20, vid och packar ihop sitt liv i Savannah där hon studerat ett par år.

– Jag ska flytta ut från lägenheten nu direkt efter vi poddat, säger Penny i det senaste avsnittet av Pillowtalk med Peg och Penny och fortsätter:

– Jag är så peppad!

Penny är klar med skolan i staden och känner inte att hon har någonting som håller henne kvar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I podden berättar hon att hennes rumskompis är en stor orsak till att hon vill flytta så fort som möjligt, det har inte alls fungerat för dem att bo tillsammans. Dels för att vännen ogillar Pennys kontakt med ex-pojkvännen.

– Jag bara känner att om jag inte ens ska gå i den här skolan och jag känner att jag inte har några kompisar här, säger hon.

Men det verkar inte som att det bara är Savannah som Penny är klar med, utan hela USA.

– Jag vill flytta till Sverige, säger hon.

Peg är snabb med att peppa sin syster till att flytta och säger att de skulle ha det så himla kul.

– Ja men jag ska typ göra det, avslutar Penny.

Foto: IBL

Annons