Parnevik plötsligt singel: "Jag var inte redo"

Efter knappt en månad tillsammans så kände Penny Parnevik att hon inte ville längre. Trots att hon visade upp att hon var lycklig med pojkvännen Skylar så kändes allt fel när han fick träffa henne familj. Det blev på riktigt och Penny insåg att ett förhållande var inte någonting som hon var redo för.

För knappt en månad sedan avslöjade Penny Parnevik, 20, att hon funnit kärleken genom att posta en bild på Instagram. Inte alls långt efter hennes tidigare uppbrott med pojkvännen Jayden efter 3 år tillsammans. Hon och nya pojkvännen Skylar blev snabbt ett par efter att de träffats och Penny visade att hon var lycklig.

LÄS OCKSÅ: Parnevik visar upp nya pojkvännen: ”Heter Skylar”

I podcasten “Pillowtalk” berättar hon att hon nyligen åkte hem från sin skola i Savannah för att fira sin födelsedag med familjen i Florida då tog hon med sig Skylar för att familjen skulle få träffa honom. Det var då hon insåg att de kanske hade gått lite för fort fram.

– Det här har jag märkt länge, det är bara att jag är så kär i honom att jag inte vill säga det här. Men jag var inte redo för att vara i förhållande, säger Penny och fortsätter:

– Det kom typ när jag märkte att nu är han runt min familj och alla älskar honom. Phoneix tyckte han var perfekt och allt, då märkte jag wtf jag är inte redo att vara i ett förhållande. Så han och jag pratade om det och nu har vi gjort slut.

Hon hyser dock fortfarande väldigt varma och kärleksfulla känslor gentemot sitt ex. Hon berättar att det finns få saker med honom som är dåliga.

– Han är på riktigt en perfekt kille, han är helt underbar. Vi är fortfarande vänner, vi hänger och är typ bästisar.

https://www.instagram.com/p/BSrKklRjQxa/?taken-by=parnevikpenny

Det var Penny som tog beslutet om att att avsluta förhållandet och hon berättar i podcasten att hon föredrar att vara den som dumpar framför att bli dumpad. För den som blir dumpad sitter helt utan makt. Men det var inte bara Penny som tvivlade på sitt förhållande, pappa Jesper Parnevik, 52, hade känt samma sak.

– Pappa sa att han märkte att vi inte älskade varandra, berättar Penny.

Hon berättar att hon inte ångrar sitt beslut om att avsluta förhållandet. Men hon vill fortfarande ha kvar honom i sitt liv och därför hänger de fortfarande.

– Vi har bara varit tillsammans i en månad, det ska inte redan vara grejer som vi stör oss på hos varandra.Vi sa båda två att vi ska inte störa oss på varandra vi ska bara besatta av varandra.

Men storasyster Peg Parnevik, 21, vill inte att hon ska gå för fort framåt.

– Ge det en chans Penny, för du kanske inte är redo just nu. Men jag tror att ni skulle passa så himla bra ihop, säger Peg.

LÄS OCKSÅ: Parnevik tvingade avslöja könssjukdomen för kärleken

Foto: IBL, Instagram