TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Peg och Pennys okända storbråk – bröt kontakten

22 maj, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Nu berättar Peg Parnevik om de okända storbråken med systern Peg. Gräl som urartade och slutade med att de bröt kontakten med varandra.
Annons

Systrarna Peg, 20, och Penny Parnevik, 21 kan utåt sett uppfattas som bästisar och målbilden för goda systrar. Bland annat driver de podcasten Pillowtalk där de peppar och stöttar varandra genom vardagens alla farthinder.

Men i nya numret av Women’s Health avslöjar Peg att så inte alltid varit fallet, istället vittnar hon om fruktansvärda bråk som urartade i att systrarna under vissa perioder inte hade kontakt på flera veckor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Orsaken till den ansträngda relationen var att Peg jämförde sig med den två år yngre systern.

– Penny var den personen som jag ville vara. Hon var så utåt och social, hon kunde prata med alla. Alla killar frågade “Kan inte du fixa en dejt med Penny”. Jag hatade henne för det, säger Peg till tidningen.

Under vissa perioder pratade de inte ens med varandra. Andra veckor skrek Peg och Penny grät, enligt intervjun.

Samtidigt försökte mamma Mia Parnevik medla och bad Penny att inte ta åt sig, hon försökte trösta med att det skulle gå över.

Annons

– Det var som att jag började bråka med Penny hela iden för att jag var avundsjuk. Men idag kan vi säga “Gud, vad vi var elaka mot varandra, vad galet det var”. Och nu i och med min musikkarriär, är det jag som står i fokus, det känns jättekonstigt. Alla är så glada för min skull och Penny är såå uppmuntrande, säger Peg.

FOTO: Ibl

Annons