Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför ändrade Anders Bagge sitt eget tv-program

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge om Cirkus Bagge

Anders Bagge och Johanna Lind har gjort succé i realityserien Cirkus Bagge. Nu avslöjar de att de bad produktionen att klippa om en del scener som de inte var helt nöjda med.

Under hösten har tittarna kunnat följa den folkära Anders Bagge, 50, och hans Johanna Lind Bagge, 47, i realityserien Cirkus Bagge. De har bjudit på både skratt, tårar och bråk, men framför allt väldigt mycket kärlek.

– Vi har fått väldigt positiv respons från helt fantastiska människor. Det är så många som känner igen sig, säger Johanna när Hänt träffar paret på Svenska hjältargalan på Cirkus i Stockholm.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

De berättar att de inte riktigt var beredda på hur tufft det skulle vara att ha ett kamerateam efter sig hela tiden. Mitt i bröllopsförberedelserna gick Anders dessutom och bröt benet.

– Att vi har klarat av de här fyra månaderna med all den här hetsen måste ju vara det största beviset på att klarar vi det så klarar vi allting, säger Anders.

Inspelningarna frestade på och flera gånger kände de att de egentligen behövde en paus.

– Gud ja, det händer ju för alla. Parneviks och Wahlgrens och de har säkert också vissa dagar när man inte vill bli filmad, men det är sådana ögonblick som ett filmteam gärna vill se också, säger Anders.

Kan tänka sig en andra säsong

Både han och Johanna har fått se slutkopiorna av avsnitten och kunnat lägga in ett sista ord om hur de är utformade. Ett tillfälle när Anders kände att han ville ändra på programmet var scenen där han tappar bort bröllopsringen.

– Min svensexa är i ena scenen och sedan dagen efter kommer jag och säger att jag har tappat bort ringen. Då kan man ju tro att jag har tappat bort ringen på svensexan, men så var det inte utan det var veckan innan när jag var ute och åkte speedboat. Då sa jag det att jag ville addera det för att det var antagligen då jag tappade den, berättar han.

Både han och Johanna hyllar hela produktionsteamet som har varit proffsiga och förstående under hela den tuffa inspelningsperioden. De avslöjar också att de trots allt inte stänger dörren för en säsong två.

– Under de rätta förutsättningarna absolut, säger Johanna.

Den 25 augusti gifte sig Anders Bagge med sin älskade Johanna Lind.

Det var en känslosam vigsel och Anders Bagge fällde lyckotårar.

Anders Bagge friade till den tidigare Fröken Sverige-vinnaren Johanna Lind i november 2017.

Carola var med i den tuffa kampen om brudbuketten.

Till slut var det Carola som vann buketten före Carolina Gynning.

Johanna Lind och Anders Bagge bekräftade sin kärlek i slutet av 2016.

Vigsel skedde i Eric Ericsonhallen i Stockholm.

Johanna Lind omgiven av sina vackra brudtärnor.

LÄS MER: Anders Bagges ångest och tårar under bröllopet med Johanna Lind

LÄS MER: Bagges och Johannas okända gravidkamp – söker hjälp

FOTO: TT

SENASTE NYTT!