Artikeln innehåller reklamlänkar

Anders Bagges ångest under bröllopet med Johanna Lind

Anders Bagge bryter ihop under bröllopet med Johanna Lind.

Under hösten har tittarna fått följa förberedelserna inför Anders Bagges och Johanna Linds bröllop. I kvällens avsnitt brister det när nervositeten blir för mycket för Anders Bagge.

I dokusåpan Cirkus Bagge har tittarna fått följa Johanna Linds, 43 och Anders Bagges, 50, mödosamma färd mot sitt stora bröllop. De har gått igenom toppar och dalar. Bland annat tappades en vigselring bort och Anders Bagge bröt foten bara några veckor innan bröllopet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I slutet av augusti blev de äntligen gifta och i Cirkus Bagge visas nu hur det storslagna bröllopet blev. Kändistätt, blommor och musik blev ledord för själv vigseln som visas i näst sista avsnittet av Cirkus Bagge.

Men där visas också hur nervositeten inför bröllopet blir för mycket för Anders Bagge. Fyra minuter innan vigseln står han på en toalett och försöker lugna sig själv.

– Snälla gud, snälla gud. Inte nu, inte nu. Vill inte få panik, jag har en panikattack, säger han.

Slutligen är det ändå dags för själv vigseln och kyrkan är fylld av celebra gäster när Anders Bagge tar sin plats – med käpp då hans fot fortfarande var gipsad.

När Johanna Lind gör entré i kyrkan brister det för Anders Bagge och han börjar gråta och skaka. Och gråta gör han under hela brudmarschen.

– Så vacker. Helt otroligt, säger han och fortsätter:

– Så nu ska jag skärpa mig.

Hoppas få barn

När prästen så frågar den stora frågan, om han vill ta Johanna Lind till sin hustrun svarar han:

– Absolut, ja, mer än gärna. Jättestort ja, säger Anders Bagge.

Anders Bagge och Johanna Lind har i tidigare avsnitt berättat att de gärna vill skaffa barn tillsammans. Anders Bagge har inte några barn, vilket han själv ser som en stor sorg.

–  Jag bär på min stora sorg. Jag tycker det skulle vara så kul att ha haft någon som man skulle kunna få lära upp. En dotter eller en son. Att få vara pappa, sa Anders Bagge tidigare.

I sommar planerar paret att inseminera för att bli föräldrar.

– I juli så åker vi till Danmark och vi kommer … vi kommer att försöka skaffa barn. Inseminera, berättade Anders Bagge i ett tidigare avsnitt av Cirkus Bagge.

Cirkus Bagges sänds klockan 20.00 i Sjuan och på TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Johanna Linds ilska efter Anders Bagges beslut: ”Sjukt onödigt”

LÄS OCKSÅ: Anders Bagge om skilsmässorna – orsaken till uppbrotten

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!