Artikeln innehåller reklamlänkar

Anders Bagge om skilsmässorna – orsaken till uppbrotten

Anders Bagge om sina skilsmässor

Anders Bagge är gift för tredje gången. Nu talar han ut om orsaken till de tidigare skilsmässorna från Laila Bagge och Sarah Johansson.

Anders Bagge, 50, och Johanna Lind, 47, blev man och hustru i augusti. Deras kärlek må vara obeskrivligt stark, men trots det har deras relation blivit ifrågasatt flera gånger.

I augusti 2016 ändrade Anders Bagge sin status på Facebook till “i ett förhållande”, och i slutet av året bekräftade den tidigare Fröken Sverige-vinnaren Johanna exklusivt för Hänt att hon var Idol-jurymedlemmen och musikproducentens nya flickvän.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Jag kan bekräfta att vi är ett par. Jag har känt Anders i sexton år och vi älskar hundar och har gemensamma vänner och samma intressen. Det är helt enkelt vänskap som övergått i kärlek, sa hon då.

Det som fick många att reagera var att Johanna var mitt uppe i en skilsmässa med exmaken Djon Clausen, 64. Hon sa då att skilsmässan varit på gång en längre tid, något som Anders Bagge nu väljer att styrka.

I en stor intervju med Svensk Dam talar paret ut om hur deras vänskap så snabbt gick över till kärlek efter Johannas uppbrott.

– Jag tog henne inte ifrån hennes man, det var inte så. Jag skulle aldrig göra det, säger Anders Bagge allvarligt och fortsätter:

– Jag passade bara på att hugga som en kobra när det var över. När jag hörde att hon separerat messade jag och frågade om hon ville ta en promenad. Vi hann bara träffas och fika, sen kände jag: ”där är hon ju!”.

Bagge: Därför blev det skilsmässa

Johanna däremot var inte fullt lika lättflörtad, hon var mer inställd på att leva ensam istället för att träffa sin blivande make.

– Och jag separerade efter ett långt förhållande och ville bara vara själv, säger Johanna.

– … sen körde jag uttröttningsmetoden. Jag ringde och ringde, jag var som en terrier, fyller Anders i.

Han har själv varit gift två gånger tidigare. Först med Laila Bagge mellan 1995-2002, därefter var han gift med Sarah Johansson mellan 2010-2012. När Anders Bagge ser tillbaka på sina tidigare förhållanden har han nu ett tydligt svar om varför de avslutats – och orsaken är han själv.

– Jag står inför mitt tredje äktenskap. En bidragande orsak till tidigare uppbrott är att jag har jobbat bort relationen. Det hade underlättat om jag kunnat bli pappa. Då hade man väl ändrat sina rutiner.

Just nu sänds realityserien Cirkus Bagge på Sjuan och TV4 Play där Anders och Johanna låtit kameror följa dem inför deras bröllop i höstas. Där har de även varit öppna med att de vill försöka skaffa barn, och att de planerar att åka till Danmark under nästa sommar för att få hjälp.

LÄS OCKSÅ: Anders Bagge och Johannas gravidkamp – då händer det

LÄS OCKSÅ: Därför gick inte Laila på Anders Bagges bröllop

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!