Artikeln innehåller reklamlänkar

Anders Bagge och Johannas gravidkamp – då händer det

Anders Bagge och Johanna Lind vill bli gravida

Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge vill skaffa barn. Nu vet de vad som varit problemet, och de vet även när de ska försöka att bli gravida.

Förra veckan bröt Anders Bagge, 50, och hustrun Johanna Lind Bagge, 43, tystnaden om att de försöker skaffa barn. Det var i egna realityserien Cirkus Bagge som sänds på Sjuan som paret tog upp drömmen om ett gemensamt biologiskt barn.

– Jag bär på min stora sorg. Jag tycker det skulle vara så kul att ha haft någon som man skulle kunna få lära upp. En dotter eller en son. Att få vara pappa, berättade Anders Bagge.

I torsdagens avsnitt av programmet var de fåordiga, men avslöjade ändå att de planerade en resa utomlands för att få hjälp med att bli gravida.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

– I juli så åker vi till Danmark och vi kommer… vi kommer att försöka skaffa barn. Inseminera, berättade Anders Bagge under ett samtal med vigselförrättaren Ulla Sjöström och fortsätter:

– Och bara den grejen känns ju stark, att få bygga en familj. Nu vet vi inte om det fungerar, säger Anders och avbryts av Johanna.

– Men vi måste i alla fall försöka, säger hon.

– Ja, vi får se om det funkar, men har man prövat så har man prövat. Det är ju mig det är fel på, säger Anders Bagge.

Johanna Lind Bagge har sedan tidigare sonen Daniel, 18. Och drömmen är att de kan skaffa ett småsyskon som är en klon av honom.

– Vi vill ha en dubblett av Daniel, som är världens finast kille kan man klona? Att få barn idag är absolut ingen självklarhet utan det är en gåva, säger hon till Aftonbladet.

Samtidigt är inget exakt datum satt, men planen är att de ska göra en insemination under sommaren 2019. Orsaken till att de söker läkarhjälp är att Anders Bagge tidigare konstaterat att han har svårt för att få barn, något han flertalet gånger talat om under årens gång.

– Anders spermier är lite jazziga, lite svajiga helt enkelt. De behöver lite hjälp på traven, säger Johanna Lind Bagge.

Paret började prata om sin önskan att få en liten bebis redan sex månader efter att de träffades. De vill inte låta sina åldrar stoppa försöket att utöka familjen.

– Chanserna när man är äldre minskar enormt mycket, absolut. Det är inget man ska ta för givet. Samtidigt är det ju så idag att man nästan kan dra bort tio år till den verkliga åldern. Speciellt på Anders och mig, säger Johanna Lind Bagge till Aftonbladet.

Hänt har tidigare sökt Anders och Johanna för en kommentar.

Stort lycka till önskar vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Anders Bagge och Johanna Linds okända gravidkamp – lämnar Sverige för att få hjälp

LÄS OCKSÅ: Anders Bagge och Johanna Lind vill skaffa barn

FOTO: TV4, Ibl

SENASTE NYTT!