Efter bilden med Ellen Bergström – Niclas Lij om namnet till barnet

Efter bilden med Ellen Bergström – Niclas Lijs ord om unika namnvalet till barnet
Ellen Bergström och Niclas Lij väntar sitt första barn ihop.
I ett nytt inlägg på Instagram berättar Niclas om sin idé på namn till den lilla i magen – och den annorlunda detaljen bakom.
Annons

Tv-profilerna Ellen Bergström, 29, och Niclas Lij, 34, väntar sitt första barn ihop. Den glada nyheten delade paret med världen för drygt en månad sedan. Gravidnyheten avslöjades i ett lite annorlunda inlägg på Ellens Instagram – i en rebus.

Annons

På bilden till inlägget sitter Ellen på toppen av en stor eldslåga, och många följare var snabba med att lista ut vad rebusen stod för.

”På smällen?”, skrev en.

”Haha ja bästa rimmet också, Ellen på smällen! GRATTIS”, skrev en annan.

Annons

Ellen Bergström har därefter uppdaterat sina följare om hur det nya livet med bebis i magen är. En hel del i hennes tidigare vardag har förändrats.

”Jag kan knappt ta 3 steg i en trapp utan att behöva stanna och kippa efter andan”, skrev Ellen Bergström i ett inlägg någon vecka efter gravidavslöjandet. Hon fortsatte:

”Sen har jag blivit huslig också, vill baka bröd och sånt, mysa ner mig. Njuta av livets goda liksom. Förut var jag lite mer: ”Vad ska vi göra nu? Sitta still och chilla?? Neeej, vi hittar på nåt!! Kom igen”. Nu ba: ”ahhhh, vad mysigt att bara vara här i stunden”.”

Idén om namnvalet till barnet

Nu är det en annan i paret som avslöjar detaljer under graviditeten. Niclas Lij delar med sig av ett foto av honom och Ellen från i somras – en bild från samma dag som han misstänker att Ellen blev gravid på.

Bilden togs på oss i somras på Sicilien. Det här är den enda bilden som finns där jag håller en hand på Ellens mage… Vet ni vad det roliga är. Att det var förmodligen just den här dagen som Ellen blev gravid”, skriver han och fortsätter:

Annons

Ellen kan eventuellt ha blivit gravid dagen efter då vi besteg vulkanen Etna. Det hade också varit rätt symboliskt.

Tillfälligheten har fått Niclas att komma på ett namn till den lilla i magen.

Rimligt namn för barnet borde ju vara Etna. Ellen har halvt gått med på Etna som mellannamn.

FOTO: TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…