Camilla Backmans barnbesked efter Ensam mamma söker

Camilla Backmans barnbesked efter Ensam mamma söker 2019.
Efter sin medverkan i Ensam mamma söker har Camilla Backman hittat kärleken på annat håll. Nu ger hon besked om sin syn på att skaffa fler barn i framtiden.
Annons

Camilla Backman, var en av singelmammorna som sökte kärleken i årets upplaga av Ensam mamma söker på TV3. Under sommaren dejtade hon flera killar som sökt in till programmet, men i det sista avsnittet stod det mellan två killar – Christer Mortensen, 31, och Markus Rotstam, 24.

Till sist valde Camilla Backman att välja bort Christer och istället satsa på relationen med Markus, som hon fortsatte dejta även efter inspelningarna. Men efter ett tag insåg de båda att relationen inte var något mer än vänskaplig.

Annons

”Det var väl inte direkt så att kärleken tog slut, snarare att kärleken inte riktigt kom ordentligt”, skrev Camilla på sin Instagram story när en följare frågade vad som hände mellan henne och Markus efter Ensam mamma söker.

Hon fortsatte förklara:

”Tror varken jag eller Markus har varit kära, men vi tyckte om varandra och hoppades på att det skulle bli kärlek”.

Avslöjade nya kärleken på Instagram

Annons

Men kärleken skulle visa sig lura runt hörnet för Camilla Backman, som i samma frågestund på Instagram avslöjade att hon numera har en ny speciell person i sitt liv.

”Har du träffat någon annan?”, frågade en följare.

”Ja, det finns någon!”, svarade Camilla Backman.

Efter Ensam mamma söker har flera av Camilla Backmans följare varit nyfikna på hur Camilla ser på framtiden efter programmet. Bland annat hur hon ser på att skaffa fler barn. På Instagram ger Camilla nu besked om huruvida hon vill ha fler barn eller inte i framtiden.

”Nej, jag har absolut inga planer i dagsläget att skaffa fler barn”, skriver hon.

Sedan tidigare har Camilla Backman sonen Milian.

Annons

FOTO: TV3/Eva Edsjö, TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…