Efter avslöjandet i Hänt – Anna Anka visar upp sin pojkvän

I våras avslöjade hon exklusivt i Hänt att hon har en ny ung svensk man i sitt liv. Nu visar Anna upp honom på bild för första gången.

Det var i slutet av april före detta Hollywood-frun Anna Anka, 45, avslöjade för Hänt att hon hade träffat en svensk betydligt yngre man som bor i Los Angeles och jobbar med träning. Anna berättade:

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Min nya kille är min bästa vän, han är otroligt omtänksam, behandlar mig med största ödmjukhet och respekt. Han tar verkligen fram det bästa i mig.

Däremot ville hon varken säga vem han var eller ens vad han hette i förnamn. Inte ens den svenske mannens ålder ville hon gå in närmre på:

– Ålderskillnad ska verkligen inte ses som något problem och behöver avdramatiseras. I slutändan är det kärlek som skapar ett stabilt förhållande och kärleken är blind även för åldern.

Men nu väljer Anna att äntligen visa upp sin älskade på Instagram. Om det är samma man hon pratade gott om i början av året framgår inte, men hon har laddat upp en bild på sig själv liggande i en hängmatta med sin älskling. Mannen är visserligen dold med ett par inklippta solglasögon, men likväl är det den första bilden där han syns ordentligt:

Anna Anka verkar otroligt lycklig med sin nya pojkvän.

LÄS OCKSÅ: Efter 11-årige sonens ord – Anna Anka förlorar vårdnaden

Jag älskar dig… för den jag blir när jag är med dig”, skriver Anka till bilden.

Bara några dagar tidigare publicerade hon dessutom upp en annan romantisk bild där man kunde se paret omfamna och kyssa varandra i profil på en strand i solnedgången med inklippta rosa hjärtan mitt över själva kyssen.

Redan då vi pratade med henne i våras var det tydligt att den forna Hollywoodfrun hade mött en sann själsfrände då hon beskrev deras relation.

– Han utstrålar trygghet… i hans armar känner jag mig alltid lugn och hemma. Han är otroligt kelig, väldigt fysisk. Vi pussas och kramas ständigt. Jag delar allt med honom, vi har djup samhörighet, förståelse, respekt och total lojalitet i vårt förhållande, förklarade Anna.

Det hördes också att han tillhör en yngre generation:

– Flera gånger om dagen snapchattar vi med roliga texter och bilder till varandra för att vi båda vill dela med oss vad som händer under dagen.

De två har en mängd gemensamma intressen och Anna räknade upp några av dem:

– Det kan vara allt från resor, spa behandlingar, hiking, dansa, testa en ny restaurang till att träna tillsammans. Vi spenderar mycket tid tillsammans. Det finns ingen annan jag hellre vill vara med. Han är den första killen jag inte tröttnar på. Vi har så kul ihop, mycket skratt. Han vet alla mina hemligheter, brister och misstag. Ändå väljer han att vara med mig.

Nu återstår det bara att se hur lång tid det tar innan Hollywood-frun känner sig dryg med att berätta vad mannen i hennes liv heter.

LÄS OCKSÅ: Anna Anka om äktenskapet med Paul Anka: ”Jag var bara ett objekt för honom”

Foto: Instagram, Ibl

Senaste nytt