Anna Anka avslöjar: Så är livet med min nya unga kärlek

Efter den smutsiga skilsmässan från Paul. Anna Anka delar allt med sin nya unga man från Sverige.

Anna Anka, 45, slog igenom i ”Svenska Hollywoodfruar” 2009. Då var hon gift med artisten Paul Anka, 75, som hon har sonen Ethan, 10, med, men Paul begärde ut skilsmässa december 2009. Sedan dess har ex-makarna bråkat konstant. De ligger fortfarande i flera rättsliga tvister. Så sent som i januari var de uppe i domstolen.

– Just nu jobbar jag på barnets lagliga och mänskliga rätt till ett familjeliv, säger Anna till Hänt.

Anna har fortfarande ett antal rättsliga tvister med ex-maken Paul Anka.

Ethan bor med Paul. Trots att hon varken har vårdnaden om honom eller dottern Elli, 14, som pappan Lou Yeager sedan 2015 har enskild vårdnad om, har det hänt andra positiva saker på det personliga planet. Hon har blivit upp över öronen kär, träffat en svensk betydligt yngre man som bor i Los Angeles och jobbar med träning. Anna berättar:

– Min nya kille är min bästa vän, han är otroligt omtänksam, behandlar mig med största ödmjukhet och respekt. Han tar verkligen fram det bästa i mig.

Däremot vill hon varken säga vem han är eller ens vad han heter i förnamn. Anna är noga med att inte röja hans identitet. Inte ens den svenske mannens ålder vill hon gå in närmre på:

– Ålderskillnad ska verkligen inte ses som något problem och behöver avdramatiseras. I slutändan är det kärlek som skapar ett stabilt förhållande och kärleken är blind även för åldern.

Anna Anka är lycklig med sin nya unga svenska pojkvän.

Att det handlar om kärlek råder det däremot ingen tvekan om. Det låter på den forna Hollywoodfrun som att hon har mött en sann själsfrände då hon beskriver deras relation.

– Han utstrålar trygghet… i hans armar känner jag mig alltid lugn och hemma. Han är otroligt kelig, väldigt fysisk. Vi pussas och kramas ständigt. Jag delar allt med honom, vi har djup samhörighet, förståelse, respekt och total lojalitet i vårt förhållande, förklarar Anna.

Det hörs på deras umgängessätt att hennes nya kärlek tillhör en yngre generation:

– Flera gånger om dagen snapchattar vi med roliga texter och bilder till varandra för att vi båda vill dela med oss vad som händer under dagen.

De har en mängd gemensamma intressen och Anna räknar upp några av dem:

– Det kan vara allt från resor, spa behandlingar, hiking, dansa, testa en ny restaurang till att träna tillsammans. Vi spenderar mycket tid tillsammans. Det finns ingen annan jag hellre vill vara med. Han är den första killen jag inte tröttnar på. Vi har så kul ihop, mycket skratt. Han vet alla mina hemligheter, brister och misstag. Ändå väljer han att vara med mig.

Hon blir tillfredsställd både fysiskt och psykiskt av sin nya kärlek.

Hon tycker det är skönt att äntligen ha ett aktivt sexliv igen och berättar att de har en gyllene regel för att hålla kärleken ståndaktig:

– Det viktigaste av allt är att vi ser till att gå till sängs tillsammans. Det är bästa sättet att avsluta dagen på.

LÄS OCKSÅ: Anna Anka förlorar vårdnaden om båda barnen: ”En dag kommer de alla att dö”

LÄS OCKSÅ: Anna Anka om äktenskapet med Paul Anka: ”Jag var bara ett objekt för honom”

Foto: IBL, Maurice Rinaldi, Privat