Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter avhoppet - Robbie Williams återförenas med Take That

25 okt, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Robbie Williams återförenas med Take that
Robbie Williams lämnade bandet Take That bakom sig för många år sedan och har fokuserat på sin solokarriär. Men nu har han styrt upp en återförening med sitt gamla band.
Annons

Take That är det brittiska pojkbandet från Manchester i England som slog igenom med dunder och brak tidigt på 90-talet. Medlemmar i bandet var Gary Barlow, 47, Howard Donald, 50, Mark Owen, 46, Jason Orange, 48, och Robbie Williams, 44. Fem killar som fick tjejers hjärtan att stå i brann över hela världen. Take That var som störst under den första halvan av 90-talet, framåt 1996 blev det tyst från bandet och de splittrades. Robbie Williams påbörjade då sin solo-karriär och efter att ha gått igenom en stökig tid så slog han stort världen över med singeln Angel.

Tio år senare var tystnaden över och fyra av killarna i Take That återförenades igen, men Robbie Williams avstod och fortsatte med sin solo-karriär istället. Efter det har medlemmar i bandet hoppat av och på, de begav sig ut på en turné 2011 utan Robbie Williams. Efter det hoppade Jason Orange också av bandet och sedan dess har de återförenats på scenen några gånger och nu är det dags igen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Robbie Williams är en av jurymedlemmarna i X Factor där han jagar nya artister tillsammans med Simon Cowell, Louis Tomlinson och hans hustru Ayda Field. Och det är faktiskt Robbie Williams själv som har styrt upp bandets återförening den här gången. Enligt tidningen The Sun  har fixat så att hela bandet ska stå på scenen tillsammans under finalen av X Factor 2018.

– Att ha Robbie i juryn har varit en vinst, men såklart snackas det en hel del bakom kulisserna om huruvida han ska sjunga eller inte i programmet. Det vore synd att ha en av världens största popstjärnor sittandes där och inte få höra honom, så de har planerat en överraskning till slutet, säger en källa till tidningen.

Det var ett tag sedan Take That stod tillsammans på scenen senast och ännu är det inte bekräftat att återföreningen blir av, men källor till The Sun har pikat om det.

– Det var länge sedan de sjöng tillsammans och ingen är helt säker på när det skulle hända igen så det kommer bli ett stort ögonblick, säger källan.

Foto: IBL

Annons