Artikeln innehåller reklamlänkar

Robbie Williams hemliga bebis avslöjad – chockade alla

Robbie Williams har blivit pappa

Robbie Williams har blivit pappa! Han och hustrun Ayda Fields tredje barn föddes via en surrogatmamma, och har hållits hemlig fram tills nu.

Sångaren Robbie Williams, 44, och hans fru Ayda Field, 39, överraskade minst sagt när de idag avslöjade att de hade blivit trebarnsföräldrar via en surrogatmamma. På Instagram la Ayda Field ut en bild på fem händer som håller i varandra.

”Så vi har haft en väldigt speciell hemlighet! Vi är överlyckliga att få dela med er att vi har fått en liten flicka… Välkommen till världen Colette (Coco) Josephine Williams.” skriver hon under bilden.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Robbie Williams och Ayda Field är just nu en del av juryn i det brittiska programmet X factor och har haft fullt upp den senaste tiden. Ingen hade kunnat ana att de under hela den här tiden dessutom har förberett sig på att välkomna ett tredje barn till världen. Ayda skriver att vägen dit har varit lång och svår, därför har de valt att inte gå ut offentligt med det förrän nu.

”Familjer kommer i alla former, och den här lilla damen, som biologiskt är vår, har burits av en fantastisk surrogatmamma, som vi för alltid kommer var evigt tacksamma mot.”

Paret gifte sig 2010 och har sedan tidigare dottern Theodora Rose Williams, 5, och sonen Charlton Valentine Williams, 3. De två har Ayda själv burit. På vilket sätt resan mot ett tredje barn har varit svår går Ayda Field inte närmre in på, utan ber istället allmänheten att nu respektera både dem och den nyfödda Coco.

”Vi är överväldigade över att ha den här vackra lilla flickan i våra liv och är så välsignade att vi lever i en värld där det här där möjligt.” skriver Ayda Field och avslutar med #TeamWilliams

Stor grattis till den nya familjemedlemmen!

LÄS OCKSÅ: Robbie Williams om sin psykiska sjukdom: ”Den vill döda mig”

LÄS OCKSÅ: Här är skönhetsprodukterna som kändisarna använder

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!