Efter återföreningen – därför vill Benjamin inte flytta ihop med Linnea

Han är i USA mycket och vill ha tid att umgås med familjen då han är hemma. Det är orsaken till att artisten inte vill flytta ihop med flickvännen Linnea.

Då Benjamin Ingrosso, 20, debuterade i Melodifestivalen med låten ”Good Lovin” i våras berättade han för Hänt att den handlade om uppbrottet från flickvännen Linnea Widmark, 21, som han hade haft en fyra år lång relation med.

– Vi valde att gå åt varsitt håll i höstas och det var då jag skrev den här låten. Det var jobbigt, men så är livet ibland, sa han då.

I somras hittade de tillbaka till varandra efter sex månader isär och Benjamin berättade att uppbrottet gjort dem båda gott.

– Jag hittade mig själv när vi gjorde slut. Jag växte som människa och fick tänka och verkligen veta vem jag var som ensam. När vi väl hittade tillbaka var det som två nya människor, fast mycket äldre, mognare och klokare, sa han i Aftonbladet.

2018 ställer sångaren upp i Melodifestivalen för andra gången, nu med låten ”Dance You Off” som han tävlar med i Karlstad den 3 februari. Och för Hänt berättar Benjamin:

– Det är fortsättningen på ”Good lovin” och handlar om att inte ha någon tjej. Det har jag ju nu, men jag skrev den när jag inte hade någon tjej. Så storymässigt fortsätter den där ”Good lovin” slutade kan man säga. Men det kommer nog att bli skönare att sjunga den eftersom jag vet hur det slutar, säger han och syftar på att han är lycklig med Linnea igen.

Artisten förklarar att låten textmässigt är en ”Good lovin” 2.0, men produktions- och melodimässigt helt annorlunda. Den är minimalistisk och bygger på mörk bas. Han berättar sedan om relationen med flickvännen:

– Det är skitbra mellan oss. Det är stadigt.

Senast Benjamin lät sig plåtas offentligt med Linnea var i början av september.

Men några planer på att förlova sig finns inte:

– Jag fyllde precis 20 så förlova mig kommer jag nog inte göra på ett tag. Vi lever i nuet. Vi är ungdomar. Vi bor hemma fortfarande och det är fortfarande lite tonårskärlek.

Faktum är att Benjamin inte heller verkar det minsta sugen på att bli sambo med sin tjej:

– Vi har väl snackat om det, men grejen är den att jag pendlar mycket fram och tillbaka till L.A. nu så när jag kommer hem vill jag gärna vara hemma med mamma och brorsan och så där.

Trots att sångaren säger att det är bra mellan dem låter det inte riktigt som att han satsar så mycket på relationen. Nyligen var han i USA i sex veckor och Linnea var inte med. Eftersom han jobbar mycket i L.A. menar Benjamin att de ändå inte skulle ha hunnit umgås.

Benjamin tycker inte det finns några problem med att han prioriterar annat högre. Dessutom tror han de kommer ha mycket tid att umgås den närmsta tiden:

– Nu är jag hemma hela vintern. Det är först efter Mello jag åker tillbaka och jobbar igen.

Foto: IBL

LÄS OCKSÅ: Biancas reaktion efter Benjamins återförening med flickvännen: ”Vi går då..”

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso vill inte flytta hemifrån

SENASTE NYTT!