Biancas reaktion efter Benjamins återförening med flickvännen: ”Vi går då..”

Benjamin Ingrosso och flickvännen Linnea Widmark gjorde slut och blev ihop tidigare i år. På Instagram visar mamma Pernilla Wahlgren nu upp den härliga återföreningen mellan paret – som inte kan sluta kyssa varandra.

Det var i slutet av förra året som det tog slut mellan Benjamin Ingrosso, 20, och flickvännen Linnea Widmark , 21, efter fyra år tillsammans. I Melodifestivalen 2017 valde Benjamin dessutom att sjunga om uppbrottet i sin låt ”Good lovin”.

Men i somras hittade de båda tillbaka till varandra efter sex månader isär och Benjamin berättade då att uppbrottet hade gjort dem båda gott.

– Jag hittade mig själv när vi gjorde slut. Jag växte som människa och fick tänka och verkligen veta vem jag var som ensam. När vi väl hittade tillbaka var det som två nya människor, fast mycket äldre, mognare och klokare, sa Benjamin tidigare till Aftonbladet.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Men sedan återföreningen har kärleken spirat och när Benjamin nyligen åkte till Los Angeles under fem veckor för att jobba med musiken, blev saknaden efter Linnea stor. På hans mamma Pernilla Wahlgrens, 49, Instagram får följarna också bevittna detta.

I en video som hon publicerat från Arlanda, anländer Benjamin där bland annat mamma Pernilla, systern Bianca Ingrosso, 22, och flickvännen Linnea står redo att för välkomna honom. Men Benjamin har bara ögon för en av dem och totalignorerar hela familjen, samtidigt som han springer rakt fram till Linnea för att kyssa henne.

– Välkommen!!! Okej, nej men vi går då…, säger Bianca i videon med ett skratt, medan paret hånglar loss inför de andra.

Också Pernilla Wahlgren kände sig som det femte hjulet på flygplatsen.

“När man känner sig lite överflödig…”, skriver hon med flera skrattande emojis på Instagram.

Läs också: Benjamin Ingrosso vill inte flytta hemifrån

Läs också: Benjamins avslöjande efter uppbrottet: ”Hon är min tjej”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!