TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter återföreningen – Bianca sambo med kärleken Phillipe

14 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har i år både hunnit göra slut, bli ihop igen – och flytta ihop. Nu berättar tv-profilen om nya sambolivet med kärleken.
Annons

Det var i början av året som Bianca Ingrosso, 22, meddelade att förhållandet med pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tagit slut efter tre år. Men efter bara några månader isär hittade paret tillbaka till varandra och under midsommarhelgen i juni bekräftade tv-profilen att de båda återigen var tillsammans.

”Som ni vet så gjorde vi slut för nästan 5 månader sedan nu vilket var behövligt för oss båda för att få växa på egna håll. Men vi har sedan en tid tillbaka märkt att vi båda två saknat varandra väldigt mycket och därav att vi nu är tillsammans igen”, skrev hon då i sin blogg.

Nu har Bianca och Phillipe också tagit nästa steg tillsammans i sin relation. För Hänt berättar Bianca att de båda provat att bo tillsammans under sommaren och att Phillipe nu också flyttat in i hennes nyinköpta lägenhet i Norra Djurgårdsstaden.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Min pojkvän har hyrt en lägenhet i Stockholm över sommaren, så jag har bott hos honom där den senaste tiden, säger hon och fortsätter:

– Men nu har jag ju köpt en egen lägenhet här, som jag precis har flyttat in i. Så nu ska han bo hos mig, tills han flyttar till London i september igen.

Bianca har tidigare berättat på sin blogg att Phillipe flyttade till London i september 2015 för att studera under tre år. Sedan dess har paret haft ett distansförhållande.

Foto: IBL

Annons