LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos sorg: Därför gjorde jag och Philippe slut

02 jun, 2017 
Malin Ljung
Nu berättar Bianca Ingrosso varför hon och pojkvännen Philippe Cohen gjorde slut efter tre år: "Jag bara grät och trodde att mitt liv var över".
Annons

Det har varit en tuff vår för Bianca Ingrosso, 22. I början av mars erkände Bianca att hon gick igenom en tuff tid i sitt kärleksliv med pojkvännen Philippe Cohen, 23. Men hon har sedan dess stängt dörrarna och inte pratat om sin relationsstatus, eller besvarat vad som hänt med förhållandet som pågått i tre års tid.

Nu bryter bloggerskan tystnaden i en intervju med Aftonbladet.

– Jag är inte i en relation, jag är singel. Det hände för två månader sedan, men jag har mått väldigt dåligt i det och inte velat gå ut och prata om det, säger hon och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är mitt första uppbrott, jag vet inte ärligt hur man går igenom det.

Bianca avslöjar även vad det var som fick relationen att ta slut:

– Relationen fungerade, men det var bara det att den andra partnern inte var kär längre, tyvärr försvann känslorna, säger hon.

Uppbrottet påverkade henne hårt, men trots det var hon tvungen att bita ihop. För i samma veva som hon blivit dumpad började nya säsongen av “Wahlgrens värld” att spelas in.

– Jag var var ett nervvrak i en vecka. Jag kunde inte äta, knappt drick vatten. Jag bara grät och trodde att mitt liv var över.

SE OCKSÅ: HÄR STÖTTAR BENJAMIN BIANCA I KÄRLEKSSORGEN:

Benjamin om fina relationen till Bianca: "Stöttar varandra"Brand logo
Benjamin om fina relationen till Bianca: "Stöttar varandra"

FOTO: Ibl

Annons