LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter uppbrottet – Biancas nya kärleksbesked: "Vi är tillsammans"

26 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett par igen. I sin blogg avslöjar tv-profilen att hon och pojkvännen har hittat tillbaka till varandra efter det tuffa uppbrottet i början av året. "Ja, vi är tillsammans igen!", skriver Bianca.
Annons

Det var för fem månader sedan som Bianca Ingrosso, 22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, gjorde slut efter tre år tillsammans. Uppbrottet har varit uppslitande och “Wahlgrens värld”-profilen har flera gånger under våren bloggat om vilken tuff tid hon går igenom. Nyligen berättade Bianca också om hur det svåra uppbrottet har krossat hennes hjärta.

– Jag var var ett nervvrak i en vecka. Jag kunde inte äta, knappt drick vatten. Jag bara grät och trodde att mitt liv var över, sa hon då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men under midsommarhelgen har vaksamma följare sett Phillipe dyka upp i både Bianca och Pernilla Wahlgrens videoklipp på Instagram. Också under musikfestivalen Summerburst noterade Biancas följare att Phillipe var med.

Och i sin blogg avslöjar tv-profilen nu att hon och Philippe faktiskt har firat midsommar tillsammans. Och inte nog med det – de har även hittat tillbaka till varandra och Bianca meddelar också att de återigen är ett par.

Annons

“Vet att det kommer komma en del kommenterar och frågor (vilket det redan gjort ioförsig) om att Phillipe är med på en bild ovan. Och JA vi är tillsammans igen!”, skriver Bianca och fortsätter:

“Som ni vet så gjorde vi slut för nästan 5 månader sedan nu vilket var behövligt för oss båda för att få växa på egna håll. Men vi har sedan en tid tillbaka märkt att vi båda två saknat varandra väldigt mycket och därav att vi nu är tillsammans igen.”

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen. Foto: IBL

Foto: IBL

Annons