Efter återföreningen – Bianca Ingrosso och Phillipes vändning

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har slutat följa varandra på Instagram
Det var i april som Bianca Ingrosso återförenades med expojkvännen Phillipe Cohen. Sedan dess verkar kärleken ha sprudlat ordentligt mellan dem, men nu har de tagit en mycket oväntad vändning.
Annons

Influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, berättade i januari i år att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 24, gjort slut. Det var under pressträffen för familjens realityserie Wahlgrens värld på Kanal 5 som Bianca bekräftade att hon var singel.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Paret hade varit tillsammans i fem år innan uppbrottet och Bianca har i efterhand varit öppen med att det var en väldigt tuff tid. Men med tiden blev det bättre och tv-profilen började trivas som singel.

Annons

Snart började hon träffa andra personer och sågs bland annat kyssa artisten Victor Leksell, 22, under en utekväll samt Samir Badran, 29, i ett avsnitt av Talang.

Efter att ha levt singellivet i fyra månader avslöjade hon däremot att hon återigen börjat dejta någon.

– Jag träffar en människa nu som inte jag är redo att ha på kamera, sa Bianca Ingrosso i en vlogg.

Många av Biancas följare spekulerade i om det kunde vara Phillipe som var den hemlige personen som Bianca dejtade. Till en början valde tv-profilen att varken bekräfta eller dementera följarnas spekulationer, men gick senare ut med att hon och expojkvännen återigen är ett par.

Trots att det var tufft att vara ifrån varandra är Bianca glad att hon och Phillipe Cohen fick en paus.

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv, säger Bianca Ingrosso i podcasten  Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B.

Efter Phillipes kärlekshyllning

Efter återföreningen har både Bianca och Phillipe varit öppna med sin kärlek och har setts titt som tätt på varandras sociala medier. Efter succén med Bianca och bästa vännen Alice Stenlöfs, 23, showcast i Globen i slutet på maj, hyllade Phillipe sin flickvän ordentligt.

Till en bild på Bianca på sin Instagram skriver han:

”Min jävla superkvinna!!! Aldrig någonsin har jag vart så stolt!! Du är den absolut mest talangfulla, drivna och vackraste människan jag någonsin träffat i hela mitt liv! Det går inte en enda dag då jag slutar att imponeras av dig och din passion för allt du gör och åstadkommer!”, skriver Phillipe Cohen och fortsätter:

”Att du gick upp på scen igår och visade hela svenska folket det jag får höra varje dag, din magiska röst – WOW!! Du är min ”mami”, min ”älskling”, min ”Ankie” och kvinna i mitt liv och inte en enda dag är en dag då jag inte blir kär i dig på nytt. Jag älskar dig ANKIE”.

Det här är också det senaste inlägget som Phillipe publicerat i sitt Instagramflöde.

Nu lite mer än en månad efter den fina kärleksförklaringen verkar det ha vänt – Bianca och Phillipe har slutat följa varandra på Instagram.

Hänt har sökt Bianca och Phillipe för en kommentar.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram
Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…