LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Efter 10 år med Malin – Sigge Eklund gifter om sig: "Tre veckor senare friade han"

24 aug, 2017 
Malin Ljung
De har redan varit gifta i tio år och fått tre barn. Men nu väljer Sigge Eklund och hustrun Malin att gifta om sig.
Annons

För tio år sedan gifte sig författaren Sigge Eklund, 43, med sin älskade Malin, 38. Då hade de Mark Levengood, 53, som vigselförrättare och arrangerade en stor borglig fest på Fåfängan i Stockholm.

Nu avslöjar Malin Eklund att de ska fira sin 10-åriga bröllopsdag – med att gifta sig en gång till.

– Man älskar ju att maxa allt så därför kände vi att vi såklart skulle gifta om oss på vår 10-åriga bröllopsdag (den 25 augusti) som inträffar på fredag. Allt som kan firas bör firas! Och kärlek är väl ett skäl gott nog. Sen är det fint att våra barn får vara med på ceremonin och dela detta med oss, säger hon till Elle.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Festen ska denna gång hållas på Djurgården och på gästlistan finns cirka 130 namn. Malin avslöjar att gästerna kommer få uppleva en annorlunda ceremoni.

– Man kan inte ta sig själv på för stort allvar när man gifter om sig, det blir ju lätt självförhärligande och cheesy så vi ska göra det med en twist! Men vi ville ändå ha en ceremoni så det blir det, för visst är kärleken alltid värd att fira, kanske ännu mer när man varit ihop i över 10 år än när man är nygift. Men det blir med glimten i ögat vi förnyar våra löften, vi är inga galningar, hehe…

Annons

Malin Eklund berättar att deras kärlek uppstod från första stund. De träffades via gemensamma vänner och satt upp en hel natt och bara pratade.

– Tre veckor senare friade han till mig, vilket alla tyckte var lite galet, men vet man så vet man…

På frågan om hur de lyckats hålla sin kärlek vid liv till den grad att de nu ska gifta sig en andra gång svarar Malin:

– Genom att försöka leva jämställt (vilket alltid gynnar alla relationer) och sen skadar det inte att vi har samma Netflixsmak samt att vi försöker pressa in weekends mellan jobb och barn!

FOTO: Ibl

Annons