TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Edward Bloms kryptiska svar efter babyryktena – uppges bli pappa igen

27 apr, 2018 
AvOla Brising
Det ryktas att Edward Blom och hans fru Gunilla Kinn väntar sitt tredje barn på fyra år. När Hänt frågar gastronomen om han ska bli pappa igen vill han inte dementera uppgifterna.
Annons

Gastronomen och tv-profilen Edward Bloms, 47, liv har inte alltid varit en dans på rosor. I flera år försökte han och frun Gunilla Kinn, 46, skaffa barn, men det var förgäves.  När hoppet tillslut nästan var ute för paret, fick Gunilla reda på att hon mot alla odds väntade deras första barn. Gunilla var då 43 år. Även två år senare vid en ålder av 45 födde hon deras andra efterlängtade barn.

– Vi hade försökt få barn på olika vis, nästan ända sedan vi träffades 2009. Vi hade accepterat att det kanske inte skulle bli några och tyckte att vi hade ett bra liv ändå, berättade Gunilla nyligen för Svensk Dam.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon förklarade:

– Så när jag till sist blev gravid på naturlig väg var det ju inget mindre än ett mirakel.

Faktum är att de redan har varit med om ytterligare ett mirakel sedan dess och numera är lyckligare än någonsin med barnen Melchior, 3, och Wilhelmina, 1. När familjen nyligen la ut sin våning på 94 kvadratmeter på Östermalm i Stockholm till försäljning skrev Edward i ett pressmeddelande:

Annons

Vore det inte för att de blir fler och växer skulle vi aldrig lämna Valhallavägen.

Sedan dess har det börjat florera rykten om att Gunilla nu vid 46 års ålder är gravid med hennes och Edwards tredje barn, och när Hänt ringer och frågar Edward ifall det är sant att de ska bli föräldrar igen svarar han bara:

– Det där vill jag inte kommentera över huvud taget.

Så du vill varken bekräfta eller dementera nyheten?

– Nej. Jag vet inte vad det kommer ifrån. Jag har inte pratat om något sådant och har inga kommentarer.

Det mesta tyder alltså på att Edward Blom och Gunilla Kinn ska bli föräldrar igen och Gunilla kan mycket väl vara relativt långt gången i graviditeten. Då de fick Wilhelmina förra våren hade de faktiskt lyckats hemlighålla hela graviditeten.

Plötsligt blir det dessutom väldigt mycket lättare att förstå varför Edward tycker det börjar bli för trångbott i familjens stora fyrarummare på Östermalm…

FOTO: IBL, Instagram

Annons