Edward Blom har fått en son: "Jag hoppas att jag blir en bra pappa"

De hade nästan gett upp hoppet om att bli föräldrar. Nu har Edward och Gunilla Bloms underverk kommit.

Tv-profilen och gastronomen Edward Blom, 44, och Gunilla Kinn Blom, 43, har blivit föräldrar. Torsdagsmorgonen den 21 maj välkomnade makarna en liten pojke till världen.

– I morse föddes vår underbare lille son. Gud vare tack! 3,7 kg, 51 cm, skriver gastronomen på sin Twitter.

Både pappa och mamma är till synes helt betagna av sonen.

Foto: Instagram

Edward och Gunilla Bloms lille son är här. Foto: Instagram

– Sitter och tittar på vårt lilla underverk, skriver Edward till en näpen bild av sonen medan Gunilla bland annat lagt ut en bild av maken med sonen:

– Faderslycka! Bilden förklarar kanske också varför Edward inte svarar när folk ringer hans mobiltelefon…

Paret som gifte sig 2011 hade kämpat länge innan de äntligen fick ett positivt graviditetsbesked inför Öl- och Whiskeymässan i höstas.

– Vi förstod att det var något redan de första veckorna under graviditeten och så skulle vi på Whiskeymässan och tänkte att det var bäst att testa innan vi gick dit. Det känns jättekul, vi är ju ändå upp i åren, berättade Edward för Hänt i Veckan när de gick ut med graviditeten i januari.

Det här är alltså anledningen till varför Edward Blom inte svarar i telefon när Hänt ringer för att gratulera. Foto: Instagram

Den senaste tiden har de förberett sig för bebisens ankomst hemma i Stockholm. Något eget rum kommer den lille dock inte att få ännu i bostaden som även rymmer makarnas företag.

– Vi har ganska stort sovrum, så vi kommer att ha barnsängen bredvid vår. Sen vet jag från våra vänner att barnet mer eller mindre kommer ta över lägenheten. Alla vackra saker får flyttas undan och soffan kanske blir nerspydd.

För paret som är kända ansikten i krogvimlet börjar nu en ny efterlängtad fas i livet. Edward har tidigare berättat om sin förhoppning om att han ska bli en bra pappa.

– Det är väl vad alla hoppas. Mina föräldrar var bra föräldrar så jag har bra förebilder.

Andra gillar även: 

10 citat av Pippi Långstrump som får oss att vilja bli barn på nytt

Sandra från Skövde om Hollywood-romansen: ”Det är lite smått osannolikt allting”

Leighton Meester visar upp sin och Adam Brodys hemlighet: ”Det blir barn härnäst”