Sandra från Skövde om Hollywood-romansen: "Det är lite smått osannolikt allting"

Sandra från Skövde om Hollywood-romansen: "Det är lite smått osannolikt allting"

Hollywoodstjärnan Christopher Atkins och Sandra från Skövde träffades via Facebook. Nu berättar svenskan allt om den otroliga romansen.

Hon var drygt två år gammal när biosuccén “Den blå lagunen” erövrade världen 1980. Nu kan läkarsekreteraren Sandra Ankarbjörk, 36, från Skövde kalla filmens manliga stjärna Christopher Atkins, 54, för sin pojkvän. Som första svenska tidning kan Hänt i Veckan nu berätta allt om parets otroliga kärlekshistoria.

– Det jag föll för är hans fantastiska personlighet. Han får mig att skratta varje dag. Det är lite smått osannolikt allting. Kärlek är inget man planerar, det bara blev så, berättar Sandra för Hänt i Veckan.

Precis som många andra såg hon ”Den blå lagunen” som ung. Hösten 2013 såg hon om den.

– Jag började googla på Chris. Sen skickade jag honom ett meddelande på Facebook.

Christopher Atkins och Sandra Ankarbjörk på semester i Istanbul. Foto: Privat

Christopher Atkins och Sandra Ankarbjörk på semester i Istanbul. Foto: Privat

Till Sandras förvåning svarade han och en mejlväxling började. I februari 2014 skulle skådespelaren som bor i USA befinna sig i Europa och föreslog att de skulle ses i Amsterdam. På Alla hjärtans dag den 14 februari gick paret på sin första dejt.

– Vi klickade snabbt och hade så himla roligt.

Sen gick det undan. Sandra hälsade på Hollywoodstjärnan i USA och förra sommaren tillbringade de sju veckor tillsammans i Sverige, Turkiet och Holland. Idag har de ett långdistansförhållande. Han har träffat hennes barn, en son på åtta år och en dotter på fem år, och hon har pratat med hans barn via Skype.

I "Den blå lagunen" från 1980 fick både Christopher Atkins och Brooke Shields sina genombrott som skådisar. Foto: All Over

I “Den blå lagunen” från 1980 fick både Christopher Atkins och Brooke Shields sina genombrott som skådisar. Foto: All Over

– Det var den privata Chris jag blev kär i. Jag tänker inte på att han är skådespelare. När vi är i Sverige kan vi vara ganska anonyma. Det är inte så många som känner igen honom, berättar Sandra vidare.

Till vardags jobbar hon som läkarsekreterare på kardiologen på Skaraborgs sjukhus i Skövde. I skrivande stund befinner sig svenskan och kärleken där allt en gång började. På den privata ön Turtle Island på Fiji där “Den blå lagunen” spelades in.

– Jag har aldrig varit där och Chris har inte besökt Turtle Island sen han spelade in filmen. Det ska bli helt underbart!, säger Sandra till Hänt i Veckan.

Artikeln kommer från veckans nummer av Hänt i Veckan. 

Fler heta romanser:

Kristin Kaspersen har en ny kärlek 

Camilla Läckberg och Simon Sköld om bröllopsplanerna

Henrik Schyffert om relationen till Nour El Refai och exfrun

FRÅN FÖRSTASIDAN