LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Edward Blom avslöjar barnens starka besvikelse – efter händelsen

07 jun, 2023 
Edward Blom
Edward Blom är pappa till tre.
Nu berättar han om en händelse som gjort hans barn riktigt upprörda.
– Jättearga, säger han till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Karim om kampen att få hustrun Malin – så fick han henne på fallBrand logo
Alexander Karim om kampen att få hustrun Malin – så fick han henne på fall

Edward Blom gifte sig med sin Gunilla när de var 39 och 40 år gamla. Efter det ville de gärna skaffa barn på naturlig väg, men de gick till en början inte.

Paret ansökte då om att få adoptera – men Edward fick avslag på grund av sin vikt.

– Vi visste att vissa länder inte tillåter att adoptivföräldrarna har för stor övervikt, men att Socialstyrelsen skulle rekommendera avslag vid högt BMI kände vi inte till. Beslutet gick heller inte att överklaga, det var en Kafkaliknande situation, säger Edward som blir arg när han tänker tillbaka på vad som hände. Det var ett dråpslag, parets dröm om en stor familj slogs i spillror, har han sagt till Hemtrevligt.

Men något år efter det blev Gunilla plötsligt gravid. Sedan gick det hela fort och idag är de fem i familjen, då de har barnen Melchior, Wilhelmina och Zacharia.

Annons

Edward Blom: ”Hade funnit mig i att jag inte skulle träffa någon”

Nu talar Edward ut i en ny intervju med Aftonbladet. Där säger han att han inte alls mådde bra innan han träffade sin Gunilla.

– När jag var runt 37-38 år var mitt liv inte alls bra. Jag hade funnit mig i att jag inte skulle träffa någon respektive att bilda familj med. Jag saknade både fru och barn och skulle jag inte få det ville jag göra något som kändes meningsfullt ur ett religiöst perspektiv. Det blev flera pilgrimsvandringar och reträtter.

Han fortsätter:

– Ja, men när jag fyllde 39 år hände massa saker i mitt liv. Jag hade ett kort förhållande med en flicka innan jag träffade Gunilla. Två veckor senare friade jag och vi förlovade oss. Vi var tillsammans i fyra eller fem år innan Gunilla blev gravid.

Edward berättar om barnens ilska – efter offentliga händelsen

Men idag lever alltså Edward med sin Gunilla och deras tre barn. Av Aftonbladet får han frågan hur det känns att ha varit offentlig i femton år, varpå han säger att hans barn faktiskt reagerat negativt på det flera gånger.

– De senaste åren har det inte varit något problem, men ibland kan det bli för mycket. Är man exempelvis på Gröna Lund och det bildas en ny kö för varje meter med människor som vill ta selfies… Det är okej om jag har gott om tid och är ensam. Men är barnen med blir de jättearga och tillslut säger de att jag inte får ta fler foton. Men då blir istället människorna arga när jag säger nej. Jag tycker inte om när folk blir arga på mig, jag vill vara alla till lags.

Annons