Samir Badran bryter tystnaden om Viktor Frisks mörka hemlighet

06 jun, 2023 
VIKTOR FRISK, SAMIR BADRAN
Viktor Frisk berättade nyligen att han trodde att han inte skulle bli äldre än 27 på grund av hans mörka period.
Nu väljer vännen Samir Badran att bryta tystnaden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Viktor Frisk om nerverna inför förlovningen: "Fruktansvärt"
Viktor Frisk om nerverna inför förlovningen: "Fruktansvärt"

Samir Badran, 33, och Viktor Frisk, 28, gjorde succé tillsammans när de turnerade runt med gruppen Samir & Viktor. Allt verkade väldigt kul och glatt utåt sett. Men under ytan utspelade sig en desto mörkare period i Viktors liv.

Det var sommaren 2019 som Viktor fick sig ett rejält uppvaknande när han blev gripen på festivalen Summerburst för att han hade droger på sig. När Viktor gästade Nyhetsmorgon nyligen berättade han om den mörka perioden i sitt liv och till slut kunde han inte hålla tillbaka tårarna.

– Alltså jag var inne i en väldigt destruktiv period med mig själv, där jag tog mediciner på fel tillfällen. Jag använde substanser som var... Alltså det är fruktansvärt att säga men jag trodde inte jag skulle bli 27 ibland, sa Viktor i intervjun och bröt ihop.

Annons

Samir och Viktor släpper ny musik ihop

I sex års tid var Samir och Viktor en av svenska folkets mest älskade duos och de släppte sexton singlar och var med i tre Melodifestivaler.

Men för tre år sedan beslutade de sig för att lägga ner.

”Nu är det dags att gå vidare. Jag utbildar mig till mäklare och vill fokusera 100 procent på det”, sa Samir Badran i ett pressmeddelande.

Låten Arbetslös kom att bli deras sista låt.

”Låten anspelar med glimten i ögat på situationen vi alla befinner oss i nu, i och med covid-19. Många av våra vänner och fans har förlorat sina jobb, och vi vill ge dem pepp och hopp med denna glada partylåt”, sa Viktor då.

Samir Badrans första ord om Viktors mörka hemlighet

Men nu är både Viktor och Samir på bättre platser i livet. Båda har en stabil kärleksrelation och nyligen kunde de även avslöja den glada nyheten att de ska släppa ny musik ihop.

Sedan dess att Viktor talade ut i Nyhetsmorgon har det varit tyst från Samirs håll, fram tills nu!

Annons

I en ny story på Instagram uttalar han sig om händelsen:

”Väldigt fin intervju med Viktor! Ärlighet varar längst.”, skriver han och fortsätter:

”Se Viktors medverkan angående livet under turnén osv och våran nya låt. Han berättar sanningen om droger, fest, psykisk ohälsa och allt sånt! Så jävla modig.”

Samir tillägger:

”Älskar dig för alltid. Samir&Viktor 4ever.”

FOTO: Mattias Hansson/TT, TV4

Annons