Här bryter Viktor Frisk ihop helt i TV4 – avslöjar mörka hemligheten

04 jun, 2023 
VIKTOR FRISK, SAMIR BADRAN
Viktor Frisk mådde inte alls bra under en period som kantades av droger och missbruk. Han blev gripen för narkotikainnehav och ett tag trodde han inte att han inte ens skulle bli 27.
Nu bryter han ihop i direktsändning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Viktor Frisk avslöjande om bröllopet: "Jävla roligt"
Viktor Frisk avslöjande om bröllopet: "Jävla roligt"

Viktor Frisk, 28, gjorde succé tillsammans med Samir Badran, 33, när de turnerade runt med gruppen Samir & Viktor. Gruppen slog igenom stort och fick flera hits som till exempel Bada nakna och Groupie.

Men för tre år sedan meddelade duon att de lägger ner – efter sex år ihop, sexton singlar och tre Melodifestivaler.

”Nu är det dags att gå vidare. Jag utbildar mig till mäklare och vill fokusera 100 procent på det”, sa Samir Badran i ett pressmeddelande.

Låten Arbetslös kom att bli deras sista låt.

”Låten anspelar med glimten i ögat på situationen vi alla befinner oss i nu, i och med covid-19. Många av våra vänner och fans har förlorat sina jobb, och vi vill ge dem pepp och hopp med denna glada partylåt”, sa Viktor då.

Annons

Nu står det dock klart att Samir & Viktor har planer på att släppa ny musik ihop.

Viktor Frisk bryter ihop i direktsändning: ”Förlåt”

Vad många kanske inte visste var att Viktor inte alls mådde bra under den här tiden, något han nu berättar om i Nyhetsmorgon.

– Alltså jag var inne i en väldigt destruktiv period med mig själv, där jag tog mediciner på fel tillfällen. Jag använde substanser som var... Alltså det är fruktansvärt att säga men jag trodde inte jag skulle bli 27 ibland, säger Viktor och kan inte stoppa tårarna som är på väg att komma.

Viktor bryter ihop i direktsändning och stöttas direkt av programledaren Jenny Alversjö, 49.

– Förlåt! Bryter ihop på bästa sändningstid, får Viktor fram.

VIKTOR FRISK

– Men det var väldigt svårt, jag kom in i många destruktiva relationer på grund av att man umgås ju med människor som är likasinnade och som är som dig själv. Människor som förmodligen också försöker fly verkligheten lite.

Annons

Mitt i allt hände även en annan traumatisk upplevelse. Viktor blev gripen på festivalen Summerburst för att han hade droger på sig.

– Jag kände en sådan otrolig skam i kroppen och tänkte att jag förstört hela min karriär. Jag gick hem på natten och skakade som ett asplöv, berättar Viktor.

Så mår Viktor Frisk idag

Vändpunkten kom när Viktor var med i tv-programmet Den stora hälsoresan som gick ut på träning och att följa kost- och träningsutmaningen 16 weeks of hell.

– Det ledde fram till många positiva saker och jag kände mig lycklig för första gången. Sen träffade jag Andreas, jag träffade kärleken och det var sista pusselbiten, säger han.

I dag berättar Viktor att han mår bra även om han fortfarande kämpar med sig själv.

– Men det är klart att jag fortfarande kämpar med mig själv.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons