Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Svåra olyckan i Paradise hotel – som tittarna inte fick se

24 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Paradise hotel Edin Jasarevic skadad
Paradise hotel-deltagaren Edin Jasarevic hade precis åkt ut ur programmet när han råkade ut för en otäck olycka på stranden i Mexiko.
Annons

Skandaler och dramatik är ord som med lätthet kan kopplas till dokusåpan Paradise hotel. I år följde dock dramatiken med även utanför hotellet.

Bara några dagar efter att PH-deltagaren Edin Jasarevic, 23, fått lämna hotellet råkade han ut för en skada som påverkar honom även i dag. Exklusivt för Hänt berättar han om olyckan som hände på stranden i Mexiko.

”Jag snubblade på stranden när vi spelade fotboll. Jag kände inte av det först, så vi badade lite och spelade kort, men sen kom vår personliga sköterska och tittade på min fot och sa ”Edin den är blå/lila/gul”” skriver Edin Jasarevic till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Edin åkte till en vårdcentral där han fick reda på att han hade tre frakturer i foten och var tvungen att gipsa benet. I efterhand minns Edin tillbaka på hur han i rullstol kom ifrån de andra i produktionen och irrade runt ensam på gatorna mitt i Mexico City. Lyckligtvis hittade de tillbaka till varandra och en något irriterad Edin blev lugn igen.

Annons

”Där borta mådde jag skit och jag hade så mycket att se fram emot när jag kom hem, men hade gips i ca 8 veckor. I dag mår jag bra, men foten är inte så bra. Den känns fortfarande, men det går allt”, skriver Edin.

Väl hemma i Sverige besökte Edin Jasarevic ännu en läkare, som lät gipset sitta kvar. Trots att han numera har fått ta bort gipset gör det fortfarande ont ibland, berättar han.

”Vet inte om de gipsade fel, men jag har ju fortfarande ont i vissa rörelser. Det hindrar mig från lite hobbys och benträning, vissa övningar.”

Att komma hem med ett gips på foten var inte riktigt vad Edin hade önskat. Tanken var att han skulle fortsätta satsa på sina sociala medier, som fick läggas lite åt sidan. Nu är han dock igång igen och uppdaterar flitigt sin Instagram, där han riktar in sig på mode och träning.

Enligt TV3 hade produktionen en fortsatt dialog med Edin om foten när han kom tillbaka till Sverige. Men den dialogen har Edin inte upplevt själv.

Annons

”Nej ingen har hört av sig om foten. Men jag har mina vänner och familj som bryr sig om mig, så det spelar inte så stor roll om dom hör av sig eller inte”, skriver han.

Tv3 beklagar att de har fått delade uppfattningar om det.

”Det är olyckligt om han uppfattat det så. Våra uppfattningar går isär här lite tyvärr. Vår uppfattning är att vi haft dialog med Edin direkt när han kom hem angående foten och vi ställer självklart upp om det behövs på annat sätt”, skriver Susanne Nylén, presschef TV3, till Hänt.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV3

Annons