TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Storbråket i Paradise hotel – det får tittarna inte se

05 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Ett stort bråk skakar Paradise hotel när tjejerna ryker ihop med varandra under parceremonin. Nu fortsätter grälet, utanför kamerorna.
Annons

Årets säsong har kallats för en riktig girl power-säsong. Men Paradise hotel har knappt börjat innan tjejerna ryker ihop, och det ordentligt.

I kvällens avsnitt är det dags för den allra första parceremonin, det vill säga deltagarna ska välja varsin partner och den som blir utan tvingas lämna programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Programledaren Malin Gramer, 40, frågar Jennifer Karlsson hur veckan har varit, varpå Jennifer berättar att det redan har uppstått två läger. Hon säger att hon och Nina Glimsell har gjort allt för att skapa bra stämning mellan tjejerna. Deras rival Danijela Djordjevic håller inte med, och en hetsig diskussion utbryter.

– Jennifer påstod att hon och Nina försökte få det att bli bra mellan oss tjejer i huset och jag höll inte med för fem öre och sa ifrån, säger Danijela när Hänt når henne på telefon.

Det tittarna inte får se är hur samtliga tjejer tillbringade en vecka ihop innan inspelningarna började. När de väl klev in på hotellet och spelet var igång anser Danijela att både Jennifer och Nina ändrade beteende.

Annons

– De var inte sig själva, de sökte uppmärksamhet vilket ganska många störde sig på, säger hon.

Jennifer i sin tur tycker istället att det är Danijela som har gjort fel.

– Det är hon som är den största bitchen. Hon tycker och tänker mycket och dömer folk för fort. Hon kände inte folk men började prata skit väldigt fort. Det är inte okej, säger hon.

Nu har både Jennifer och Nina lagt upp inlägg på sina sociala medier där de beklagar sig över hur Danijela har betett sig inne i huset. Framför allt tycker de att det är fel att hon har pratat illa om dem framför kamerorna. Danijela medger att hon begått ett misstag och efter att gårdagens avsnitt hade sänts hörde hon av sig till Nina.

– Jag sa ”förlåt Nina, men det är ett spel”. Alla kämpade för att få stanna kvar inne huset och det är väldigt mycket som händer och man blir känsligt och man är inlåst och man ser alla som ett hot.

Hon har inte lust att bemöta Jennifer och Ninas kritik på sociala medier då hon känner att de bara försöker hetsa fram ett ännu större bråk.

Annons

– Men jag är inte sur eller besviken på dem, alla har rätt till sina åsikter. Precis som att jag sa mitt inne i huset så säger de sina åsikter nu efter inspelningarna, säger Danijela.

Om vi ska tro samtliga tjejer så är det här inte slutet på bråket. Tvärtom så har allt bara börjat…

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons