Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Drömhus-stjärnan Therese Grankvist: Därför har vi inga barn

24 jun, 2018 
AvAgnethe Alm
Therese Grankvist har tagit 90-talet tillbaka med en Drömhus-comeback. Men när hon inte står på scen vill hon helst leva ett undanskymt liv bortom stress och normer.
Annons

På 90-talet var Therese Grankvist, 41, en av Sveriges största house-stjärnor. Efter karriären med Drömhus packade hon väskan och drog till London för att göra klubbmusik. Men efter elva år av hårt jobb och festande valde hon att komma tillbaka till Sverige och söka lugnet.

Väl hemma träffade Therese sin nuvarande sambo Peter Johansson, som hon nu varit tillsammans med i tre år.

– Vi träffades via familjeanknytningar. Det var lite spännande och otippat. Jag hade varit singel i tre år och kände att nej, jag orkar inte. Men det var en intressant resa att komma hem och träffa honom, säger Therese till Hänt.

Vad nästa steg kommer bli för paret är Therese inte helt säker på, men det är inget hon lägger så stor tankekraft på i nuläget.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi får se vad det blir. Man vet aldrig. Vi har tagit det väldigt lugnt och inte stressat fram en massa grejer bara för att man träffas så här sent i livet. Det är lätt att göra det och tänka att ”nu måste vi skaffa barn” om man inte har gjort det innan. Jag har ju inte gjort det. Men jag är faktiskt glad att vi har chillat lite. Det är viktigt att lära känna varandra också. Veta vem man skaffar barn med.

Annons

Vill du ha barn?
– Jag vet faktiskt inte. Kanske, kanske inte. Vi får se. Det viktigaste för mig är att må bra. Människan ska må bra och det finns många olika sätt att leva ett liv. Varför ska vi fastna i de här grejerna med att ”du måste ha det” och ”du måste ha det”, säger Therese och fortsätter:

– Det är jätteviktigt för mig att hitta min väg och vad som gör mig lycklig. Det kanske inte är samma sak som gör någon annan lycklig, men jag vägrar att sitta fast vid någon slags norm, hur det ska vara. Det är inte min grej. Jag är alldeles för ifrågasättande och rebellisk.

Den 7 juli ska Therese väcka liv i 90-talet igen på festivalen ”Vi som älskar 90-talet”. Då står Drömhus på scen och Therese Grankvist lovar ”en schysst scenshow med dansare och hela skiten”. Förutom Drömhus kommer även stora 90-talsartister som Scooter, E-type, Leila K och Las Ketchup.

Vill du se Therese uppträda med Drömhus på festivalen ”Vi som älskar 90-talet”? Nu kan du vinna biljetter till dig och en vän. Klicka på länken nedan för att delta i tävlingen:

Foto: 

Annons