Dplays plötsliga glädjebesked om Exen berättar allt

Plötsliga beskedet om Celebrity Ex on the Beach – kanalens ord om nya beslutet
Säsongen av det nya Celebrity Ex on the Beach på Dplay är i full gång, där vi får följa kända profiler vi sett i dokusåpaformat tidigare.
Mitt under den pågående säsongen ger produktionen ett glädjande besked till tittarna!
Annons

Den nya, extra allt-säsongen, av Ex on the Beach, har fått namnet Celebrity Ex on the Beach på Dplay. I programmet får vi, som den nya titeln hintar om, följa kända profiler som vi sett i tv-rutan tidigare. Och nog vet deltagarna hur man underhåller tittarna! Hittills har vi kunnat se allt ifrån kärlek, drama, tårar, bråk och också en hel del skratt – den ultimata mixen för att kittla publiken hemma i tv-soffan.

Annons

För den som inte kan få nog av programmet och bara vill ha mer kommer nu ett glädjande besked. Dplay berättar nu att det blir en ny säsong av eftersnacks-programmet Exen berättar allt.

Annons

Under tidigare säsonger har vi kunnat ta del av diskussioner från deltagarna kring programmens händelser, under ledning av programledaren Carolina Gynning, i Exen berättar allt. Men innan premiären av Celebrity Ex on the Beach meddelade kanalen att det inte skulle bli någon ny säsong av Exen berättar allt.

Så blir nya säsongen av Exen berättar allt

Men nu blir det ändring på det!

– Det här kommer bli två dunderepisoder som inget fan vill eller kan missa! Vi kommer diskutera de största och mest omtalade händelserna och låta deltagarna prata till punkt. Det är ett fantastiskt gäng, både framför och bakom kameran, som uppvisat stor flexibilitet och gjort det möjligt att genomföra det här snabba beslutet. Det känns fantastiskt roligt, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Exen berättar allt på Discovery Networks Sweden.

Det blir två stycken avsnitt, som kommer att sändas den 23 och 25 juni på Dplay.

Annons

Även den här gången är det Carolina Gynning som leder programmet, och hon är minst sagt peppad på att få hoppa in i studion igen.

– Jag blev superglad när frågan kom och tackade givetvis ja direkt. Det känns jättekul och spännande att få grilla det här gänget i studion, säger Carolina Gynning.

FOTO: Linus Hallsenius/Dplay, Dplay.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…