LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Claes Malmbergs dotter talar ut om jobbiga uppväxten: ”Inte jättenärvarande”

15 mar, 2024 
Maria Broberg
Komikern och skådespelaren Claes Malmberg har fem barn från fyra olika förhållanden.
Nu pratar hans yngsta dotter, Perla Rainey Malmberg, ut om uppväxten med Claes som pappa.
– Var inte jättenärvarande, säger hon i Ingen kommer undan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Claes Malmbergs enorma kärlek till familjen: ”Fyra olika kvinnor, fem barn”Brand logo
Claes Malmbergs enorma kärlek till familjen: ”Fyra olika kvinnor, fem barn”

Perla Rainey Malmberg, 19, är yngsta dottern till skådespelaren Claes Malmberg, 62, och popsångerskan Fatima Rainey, 56.

Claes och Fatima skiljde sig under 2015 och förutom Perla fick de även sonen Nelson tillsammans. Claes har ytterligare tre barn till från tre andra förhållanden.

Idag gör Perla stor succé på sociala medie-plattformen TikTok. Där lägger hon upp klipp och imitationer på olika typer av personligheter. I skrivande stund har hon omkring 175 tusen följare på appen.

När Perla gästar Youtube-programmet Ingen kommer undan berättar hon om uppväxten med Claes Malmberg som pappa.

Perlas lärdomar från pappa Claes Malmberg – vet sitt eget värde

Youtube-programmet Ingen kommer undan görs av influencern Mirabell Lundgren och går ut på att svenska profiler svarar på tuffa frågor som tittarna har skickat in.

I avsnitt 19 är det Perla Rainey Malmberg som gästar och hon får frågan om hur hennes liv har varit som dotter till Claes Malmberg.

Annons

– Grejen är så här, jag har en väldigt snäll pappa och han har gett mig mycket, och lärt mig mycket. Jag hade nog inte varit så himla, det har min mamma lärt mig också, att stå fast vid mitt ord. Alltså diskutera om du vill vara dig själv, ha civilkurage, berättar Tiktokaren och fortsätter:

– Det har lärt mig jättemycket, han har alltid varit så här: folk som har attityd mot honom tar han ner på marken direkt. Han vet verkligen sitt eget värde och det tycker jag är coolt.

När Claes en gång fick ett erbjudande om att vara med i Let's dance så tackade han nej för att arvodet inte var tillräckligt. Perla berättar:

– Någon gång ringde Let's dance till honom och sa ett pris för att han skulle vara med. Och han ba: ’’Du kan hälsa dom att jag inte kommer ta ett danssteg för dom där pengarna’’. Då är det, du vet, över flera hundratusentals kronor men han vet sitt eget värde, han vet vad han vill ha. Det tycker jag är coolt.

Perla om uppväxten med Claes Malmberg som förälder: ’’Inte jättenärvarande’’

I programmet fortsätter Perla att öppna upp om hur det var att växa upp som barn med Claes Malmberg som pappa.

Annons

– Han har alltid varit väldigt cool, alltid stått upp för sig själv. Sen var han inte jättenärvarande när jag var yngre, utan då det var mest mamma som stannade hemma med oss och så fick han in pengarna, vilket är ju också jätteviktigt. Men då var vi inte jättenära.

När Claes Malmberg sedan skiljde sig från Perlas mamma Fatima blev relationen något bättre.

– Så fort de skiljde sig när jag typ var tio så behövde han ju börja ta mer ansvar, du vet, bo själv och sånt. Och sedan dess har vi varit jättenära, alltså han är världens finaste pappa.

FOTO: YouTube, ANDERS YLANDER / GT / TT

Annons