LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dottern vill inte förknippas med sin pappa – anledningen bakom

16 dec, 2023 
claes malmberg och dotter
Perla Malmberg vill inte bli jämförd med sin kända pappa.
Nu berättar hon om anledningen bakom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dotternBrand logo
Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dottern

Claes Malmberg, 61, är pappa till fem barn, som han har med fyra olika mammor.

– Jag har varit gift så jävla många gånger så jag får nog lära mig av mina misstag. Just själva giftermålet vet jag inte, jag har ju tre ex-fruar så någonstans komma till insikt att jag kanske inte ska vara gift, har Claes tidigare sagt till Hänt.

Claes barn heter Nils, Nicholas, Amanda, Nelson och Perla.

Den sistnämnda är Claes yngsta och Perla är idag 18 år gammal och gör succé på sociala medier-plattformen Tiktok. När Hänt träffade Perla och Claes berättade de mer om deras relation:

– Vi har alltid haft en väldigt bra relation tycker jag. Pappa är min förebild på så sätt att han visar mig hur man ställer krav, hur man är sig själv, att bjuda på sig själv och gillar folk inte det så behöver man inte dem i sitt liv, sa Perla till Hänt.

Annons

– Vi ses ganska ofta, vi pratar ju nästan varje dag i telefon. Vi har ju en väldigt nära relation får man lov och säga, förhoppningsvis har jag det till alla mina barn, sa Claes.

Med åren har de bara umgåtts mer och mer och relationen har blivit starkare.

– Det har väl förändrats på så sätt att jag vuxit upp, du har ju barn med olika fruar, och då är det kanske man inte alltid är med på alla tonårsperioder och aggressiva stunder, men han har ju varit med på mestadels mina tonårsutlopp, så det är väl det som förändrats att jag blivit vuxen, sa Perla då.

Vill inte förknippas med sin pappa: ”Är extremt bra”

Nu har Expressen intervjuat Perla och de kommer då in på huruvida hon känner om att bli jämförd med sin pappa, som också är komiker som Perla på Tiktok med sina roliga videos.

Perla säger då att hon inte vill bli jämförd med honom, inte heller någon annan.

– Det är inte jobbigt. Han är en väldigt talangfull människa som är extremt bra på teater, stand-up och att få folk att skratta, men jag vill inte jämföras med någon i hela världen. Jag struntar i om det är Brad Pitt som är min pappa eller om det är Claes Malmberg, jag vill bara vara mig själv, säger hon.

Annons