ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dottern Ellen bryter tystnaden om Tareq Taylors lycka: "Han brukar..."

06 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Ellen Taylor, Sofia Ståhl, Tareq Taylor
Tareq Taylor chockerade hela svenska folket när han kom tvåa i musiktävlingen Masked Singer.
Nu är han aktuell med en julshow tillsammans med Sarah Dawn Finer.
När Hänt träffar Tareqs dotter Ellen på premiären av showen kan hon avslöja hennes pappas känslor inför kvällen.
Annons

Tareq Taylor, 53, är främst känd för sina kok-kunskaper och tog hela Sverige med storm med sin charmiga personlighet i tv-rutan. Förutom olika mat-relaterade program har han även varit SVT:s julvärd och chockerade svenska folket när han kom tvåa i musiktävlingen Masked Singer.

Tareq Taylors dolda musikaliska talang

Tareqs medverkan i Masked Singer förvånade många svenskar då han aldrig tidigare har visat den sidan av sig själv. I en tidigare intervju med Hänt har TV-kocken berättat huruvida det var en självklarhet för honom att tacka ja till förfrågan om Masked Singer.

– När frågan kom så tvekade jag faktiskt inte en sekund, det har varit en dröm för mig att sjunga i många år, berättade Tareq till Hänt då.

Vidare fortsatte han förklara att han kommer från en musikalisk familj men aldrig själv vågat sjunga.

– Jag har alltid haft musik runt omkring mig men jag har aldrig vågat, så att kunna få lov att sjunga med den här masken mellan mig och publiken, det har varit som en gåva som kom så den kan jag inte tacka nej till.

Vännernas stöd till Tareq Taylor inför julshowen

Sofia Ståhl och Tareq Taylor håller håller sina armar om varandra.
Sofia Ståhl och Tareq Taylor på premiären av Tareqs julshow. ”Fy fasen, han har kämpat för att komma hit”, säger Sofia om sin respektive.

Efter Masked Singer fick flera personer upp ögonen för Tareqs musikaliska talang, bland annat jurymedlemmen och sångfågeln Sarah Dawn Finer, 41.

Annons

I höstas kom nyheten om att Sarah och Tareq skulle göra en julshow tillsammans och nyheten togs emot med stor positivitet. Förra veckan var det äntligen dags för premiären av showen Tareq & Finer. Hänt var på plats och tog tempen på gästerna, på röda mattan inför galapremiären. Och gästerna var sannerligen förväntansfulla på kvällen.

– Det ska bli så roligt, jag älskar julen och jag älskar Sarah Dawn Finer och tycker det ska bli fantastiskt att se Tareq, säger Kristin Kaspersen.

Även Lina Hedlund och fästmannen Nassmin Al Fakir var spända på vad kvällen har att erbjuda.

– Åh det känns jättekul, jag längtar efter att se Sarah och Tareq, så det ska bli jättekul det här, säger Lina och Nassim fortsätter:

– Det känns lite oväntat på ett sätt, men samtidigt är det helt rätt också, det är ju börsen (Hamburger Börs), krogshow och show. Det kanske är så här det ska vara.

Familjens ord om Tareqs kamp mot scenskräcken

Även Tareqs dotter Ellen Taylor, 19, berättar att hon är spänd inför premiären och avslöjar att hon länge har vetat om pappans musikaliska ådra.

Annons

– Det känns jättebra, I'm very proud, det ska bli jättekul, säger hon och fortsätter:

– Han har alltid sjungit i duschen, så det är väl sedan dess jag har misstänkt att han är artist.

Vidare fortsätter Ellen berätta om Tareqs känslor inför premiärkvällen.

– Han brukar vara nervös när han ska stå på scen, säger hon.

Tareqs flickvän Sofia Ståhl, 34, berättar om hur han laddat upp inför premiären och att hans väg till scenen har varit lång.

– Fy fasen, han har kämpat för att komma hit, det har inte varit lätt, säger hon och fortsätter:

– Han har scenskräck, det har varit nervositet och mycket känslor och rädslor, KBT-terapi och allt möjligt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons