Dolph Lundgren visar upp stora glädjen - efter tuffa hälsokampen

Dolph Lundgren

Dolph Lundgren har besvärats av en skada i 40 år.
Nu kan Hollywoodstjärnan dela med sig av ett nytt glädjande besked.
Dolph Lundgrens ursäkt till familjen: "Mina barn började gråta direkt"
0:43

Efter reklamen: Dolph Lundgrens ursäkt till familjen: "Mina barn började gråta direkt"

(0:43)

Slå på ljud

Dolph Lundgren, 64, är en av Sveriges mest kända skådespelare och han har en lång och ikonisk karriär bakom sig. Stora genombrottet kom 1985 när han spelade den ikoniska rollen som sovjetiske boxaren Ivan Drago i Rocky IV. Två år senare fick han sin första huvudroll i filmen He-man - universums härskare.

Men Dolph forsätter med skådespeleriet än idag. Just nu är han aktuell med en ny film, Wanted man, som släpps nästa år. Där han både regisserar och medverkar.

Dolph Lundgren öppnar upp om okända skadan – ärliga orden

Dolph Lundgren har en bakgrund inom kampsport, något som har gjort han till en riktig actionstjärna i Hollywood. Men nyligen kunde vi mötas av ett tråkigt besked. Dolph tog till Instagram för att dela med sig av en fotskada som han har kämpat med i 40 år, som hade förvärrats. Samtidigt avslöjade han att han äntligen skulle operera foten.

Äntligen ska jag operera min vänstra fotled. Jag har haft den här skadan sedan min tid i militären. Under 40 år av kampsport och med actionfilmer har det varit en kamp varje dag”, skrev han och fortsatte:

Ledningen är nu i princip förstörd. Att regissera och spela huvudrollen i Wanted Man gjorde verkligen skada... Kan inte vänta på att kunna gå normalt igen. Håller er uppdaterade”.

Dolph Lundgrens hälsobesked – efter tuffa hälsokampen

Nu kan vi mötas av glädjande besked. Det verkar som att Dolphs operation har ägt rum och att allt verkar ha gått fint. Det är i en story på Instagram som skådespelaren delar med sig av positiva beskedet.

På ena bilden kan vi se Dolphs fotled efter operationen med flera stygn och på den andra när han bär gips.

Till ena bilden skriver han:

”Frankenstein är på väg tillbaka”

Dolph Lundgren

Screenshot Dolph Lundgrens Insta.

Vad härligt för Dolph! Hoppas att operationen har gjort susen för hans fotled.

FRÅN FÖRSTASIDAN