LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Dolph Lundgren tvingad till operation – nu berättar han: ”Förstörd”

15 aug, 2022 
André Färnsveden
Dolph Lungren i en grå kavaj.
Dolph Lundgren har besvärats av en skada i 40 år.
Nu ska han äntligen opereras.
På Instagram berättar Hollywoodstjärnan om känslorna.
Annons
Här Dolph Lundgrens hyllning till 37 år yngre flickvännenBrand logo
Här Dolph Lundgrens hyllning till 37 år yngre flickvännen

Dolph Lundgren, 64, är en av Sveriges mest kända skådespelare. Hans stora genombrott kom 1985 när han spelade den ikoniska rollen som sovjetiske boxaren Ivan Drago i Rocky IV. Två år senare fick han sin första huvudroll i filmen He-man - universums härskare.

Just nu är Dolph aktuell med en ny film, Wanted man, som släpps nästa år. Han både regisserar och medverkar i filmen.

Dolphs dotter Ida Lundgren om relationen: ”Var lite konstigt”

Dolph har varit gift två gånger. Hans första äktenskap med Peri Momm varade endast i ett år. Men filmstjärnans nästa äktenskap skulle vara betydligt längre. I 17 år var han gift med Anette Qviberg, 56, och paret fick två döttrar ihop, innan de skilde sig 2011.

Sedan dess har Dolph hittat kärleken i den 37 år yngre Emma Krokdal, 26. I en intervju med Expressen berättar hans dotter Ida Lundgren, 26, om sina tankar när pappan började träffa flickvän, som idag är förlovad med Dolph.

Annons

– I början tyckte jag och min syster så klart att det var lite konstigt för vi fick reda på hur ung hon var, och jag hade inte träffat henne så jag tänkte: ”Det är bara en fas”, säger Ida till tidningen och fortsätter:

– Han öppnade upp sig för mig om det, för då förstod han att det var mer seriöst än han trodde.

Vidare förklarar Ida att de hon inte har något emot Emma och att hon vill se sin pappa glad.

Dolph Lundgren ska opereras: “Kamp varje dag”

Med sitt ”farliga” utseende och bakgrund inom kampsport har Dolph blivit en riktig actionstjärna i Hollywood. På Instagram berättar han nu dock att en fotskada som han har kämpat med i 40 år, förvärrades. Han avslöjar samtidigt att han äntligen ska opererade foten.

Äntligen ska jag operera min vänstra fotled. Jag har haft den här skadan sedan min tid i militären. Under 40 år av kampsport och med actionfilmer har det varit en kamp varje dag”, skriver han och fortsätter:

Ledningen är nu i princip förstörd. Att regissera och spela huvudrollen i Wanted Man gjorde verkligen skada... Kan inte vänta på att kunna gå normalt igen. Håller er uppdaterade”.

Vi önskar Dolph Lundgren en snabb återhämtning!

FOTO: Richard Shotwell/TT, Karin Törnblom/TT

Annons