LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dolph Lundgren och Emmas stora steg i relationen – 2 år efter förlovningen

29 apr, 2022 
AvFelicia Hovryd
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren och 38 år yngre flickvännen Emma Krokdal har snart varit förlovade i två år. Nu berättar Emma om det stora steg med Dolph på Instagram.
Annons
Viktor Frisk om nerverna inför förlovningen: "Fruktansvärt"Brand logo
Viktor Frisk om nerverna inför förlovningen: "Fruktansvärt"

Världsstjärnan och skådespelaren Dolph Lundgren, 64, är mest känd för sina prestationer i Hollywood, ofta som superskurk i närmare 90 filmer.

I början på 2020 avslöjade Dolph att han hade hittat kärleken på nytt i den 38 år yngre norska personliga tränaren Emma Krokdal, 26. Och sedan dess har det hänt mycket för paret.

Bara fem månader efter relationsavslöjandet förlovade sig paret när de var på besök i Stockholm i Sverige. För Aftonbladet berättade de då om lyckan och hur Emma reagerade när hon fick den stora frågan.

– Vi har pratat om det tidigare, men jag hade inte förväntat mig att det skulle ske nu. Men jag är väldigt lycklig, det känns jättebra, berättade Emma.

Paret har lagt bröllopsplanerna på is

När paret först gick ut med deras kärlek fick de stor uppmärksamhet i medierna, detta på grund av ålderskillnaden som finns mellan dem. Men reaktionerna var något de båda hade räknat med och en tidigare intervju med norska tidningen Se og Hør berättar Emma att det inte berör henne så mycket.

Annons

– Jag förstår mycket väl att folk tycker vad de tycker, så därför har de inte så mycket att säga till mig. Folk kommer att ha sina åsikter ändå, och jag behöver inte bevisa någonting för någon. Jag och Dolph har det otroligt bra tillsammans, och att någon kommenterar något negativt kommer inte att förändra det, säger hon.

Emma berättar även att hon och Dolph Lundgren har valt att avvakta med bröllopsplaneringen tills vidare.

De vill däremot bara vänta med det tillfälligt på grund av den rådande pandemin.

– Jag har lagt bröllopsplanerna på hyllan tills coronatiden är helt över. Jag tror att Dolph har några idéer om var vi ska ha det, så kanske nästa sommar?, säger hon och avslöjar att paret vill ha ett sommarbröllop.

Emma Krokdal om paret stora steg i relationen

Paret har tidigare berättat att de även jobbar ihop. Och under en frågestund på Instagram får Emma frågan vad hennes nästa personliga projekt är av en följare. Emma berättar då att hon just nu jobbar som producent på en film som fästmannen Dolph regisserar.

Frågestund på Emma Krokdals Instagram FOTO INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons