LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emma Krokdal och 38 år äldre Dolph Lundgren skjuter upp bröllopet

14 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Emma Krokdal och Dolph Lundgren
Dolph Lundgren och 38 år yngre flickvännen Emma Krokdal förlovade sig för drygt ett år sedan.
Nu berättar Emma att paret har lagt bröllopsplanerna på is.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

För ett och ett halvt år sedan gick den svenska Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, 63, och den 38 år yngre personliga tränaren Emma Krokdal, 25, ut med nyheten att de är ett par. Efter bara fem månader friade Dolph till Emma.

Emma och Dolph bor i Los Angeles tillsammans. I en intervju med med norska tidningen Se og Hør berättar Emma att paret även jobbar ihop. Just nu förbereder de ett manus inför Dolphs filmprojekt, som han har tänkt att regissera. Emma kommer att jobba som producent för den kommande filmen.

Emma Krokdal om åldersskillnaden med Dolph Lundgren

När paret först gick ut med att de är tillsammans fick de stor uppmärksamhet i medierna, speciellt för ålderskillnaden mellan dem, som är 38 år. Emma har tidigare berättat att hon förväntade sig starka reaktioner, men att hon mest har fått positiv respons av vänner och familj.

Däremot kan människor hon inte känner lika bra höra av sig och ha förutfattade meningar eller kommentera någonting negativt om relationen.

Annons

– Jag förstår mycket väl att folk tycker vad de tycker, så därför har det inte så mycket att säga till mig. Folk kommer att ha sina åsikter ändå, och jag behöver inte bevisa någonting för någon. Jag och Dolph har det otroligt bra tillsammans, och att någon kommenterar något negativt kommer inte att förändra det, säger Emma Krokdal till Se og Hør.

Emma Krokdal om att paret har lagt bröllopsplanerna på is

I samma intervju med Se og Hør avslöjar Emma att hon och Dolph Lundgren har valt att avvakta med bröllopsplaneringen tills vidare.

De vill däremot bara vänta med det tillfälligt på grund av den rådande pandemin.

– Jag har lagt bröllopsplanerna på hyllan tills coronatiden är helt över. Jag tror att Dolph har några idéer om var vi ska ha det, så kanske nästa sommar?, säger hon och avslöjar att paret vill ha ett sommarbröllop.

FOTO: TT, Instagram

Annons