Emma Krokdal och 38 år äldre Dolph Lundgren skjuter upp bröllopet

Emma Krokdal och Dolph Lundgren

Dolph Lundgren och 38 år yngre flickvännen Emma Krokdal förlovade sig för drygt ett år sedan.
Nu berättar Emma att paret har lagt bröllopsplanerna på is.
Slå på ljud

För ett och ett halvt år sedan gick den svenska Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, 63, och den 38 år yngre personliga tränaren Emma Krokdal, 25, ut med nyheten att de är ett par. Efter bara fem månader friade Dolph till Emma.

Emma och Dolph bor i Los Angeles tillsammans. I en intervju med med norska tidningen Se og Hør berättar Emma att paret även jobbar ihop. Just nu förbereder de ett manus inför Dolphs filmprojekt, som han har tänkt att regissera. Emma kommer att jobba som producent för den kommande filmen.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Emma Krokdal om åldersskillnaden med Dolph Lundgren

När paret först gick ut med att de är tillsammans fick de stor uppmärksamhet i medierna, speciellt för ålderskillnaden mellan dem, som är 38 år. Emma har tidigare berättat att hon förväntade sig starka reaktioner, men att hon mest har fått positiv respons av vänner och familj.

Däremot kan människor hon inte känner lika bra höra av sig och ha förutfattade meningar eller kommentera någonting negativt om relationen.

– Jag förstår mycket väl att folk tycker vad de tycker, så därför har det inte så mycket att säga till mig. Folk kommer att ha sina åsikter ändå, och jag behöver inte bevisa någonting för någon. Jag och Dolph har det otroligt bra tillsammans, och att någon kommenterar något negativt kommer inte att förändra det, säger Emma Krokdal till Se og Hør.

RYTER IFRÅN Elena Belle svarar på kritiken om nya relationen

Emma Krokdal om att paret har lagt bröllopsplanerna på is

I samma intervju med Se og Hør avslöjar Emma att hon och Dolph Lundgren har valt att avvakta med bröllopsplaneringen tills vidare.

De vill däremot bara vänta med det tillfälligt på grund av den rådande pandemin.

– Jag har lagt bröllopsplanerna på hyllan tills coronatiden är helt över. Jag tror att Dolph har några idéer om var vi ska ha det, så kanske nästa sommar?, säger hon och avslöjar att paret vill ha ett sommarbröllop.

LÄS OCKSÅ: Därför tog det slut mellan Bingo Rimér och Katrin Zytomierska

LÄS OCKSÅ: Nicole Nordins födelsedagskalas för 7-åriga dottern Lily

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!