Därför firar inte doktor Mouna sin bröllopsdag – splittringen från maken

Doktor Mouna Esmaeilzadeh har en röd klänning.

Doktor Mouna Esmaeilzadeh är gift med Rasmus Ingerslev. Nu avslöjas anledningen till parets splittring – mitt inför självaste bröllopsdagen.
Här hyllas Doktor Mouna av sin mamma Sara
0:32

Efter reklamen: Här hyllas Doktor Mouna av sin mamma Sara

(0:32)

Slå på ljud

Läkaren och hjärnforskaren Mouna Esmaeilzadeh, 42, har under de senaste åren blivit en välkänd tv-profil. År 2018 var Mouna en av sommarvärdarna i Sommar i P1 och fick stor uppmärksamhet för hennes starka sommarprat.

Mouna varit en återkommande gäst i TV4:s Nyhetsmorgon, men vi har även sett henne i realityserien Svenska Powerkvinnor och tidigare i år tävlade hon i dansprogrammet Let's dance 2022.

Mouna om kampen med barnen: ”Ont i hjärtat”

När vi inte ser henne i tv-rutan kan hennes många följare följa Mounas vardag på sociala medier. Mouna verkar ha ett hektiskt liv där hon reser mycket i sitt arbete.

Mouna och familjen som består av maken Rasmus Ingerslev, 48, och barnen Isabel, 8, och Victor, 6, bor tillsammans i ett hus i Marbella. Men då Mouna ofta arbetar i Sverige reser hon mycket mellan Sverige och Spanien, vilket gör att hon inte kan spendera lika mycket tid med familjen.

Under en frågestund på Instagram har hon berättat om känslorna att vara ifrån sin familj.

Lätt som en plätt. Nej, skojar bara - såååå galet svårt. Gör ont i hjärtat varje gång jag reser iväg och är aldrig borta mer än 2-3 nätter per gång och FaceTime-ar en triljard gånger. Är en mesig och överbeskyddande hönsmamma”, skriver hon som svar på en fråga från en följare.

Splittringen med maken – firade inte bröllopsdagen

Nyligen firade Mouna och maken Ramus nio år som gifta. Men något firande blev det inte riktigt då makarna befanns på olika ställen.

Medan Mouna var hemma i Sverige var Rasmus på äventyr i Mongoliet. Men på Instagram delade paret några bilder från bröllopsdagen.

”Tre gladaste dagarna i mitt liv: vår äktenskap och födelsen av våra två barn”, skriver Rasmus på sin Instagram.

Vi hoppas att paret firade sin nionde bröllopsdag i efterskott!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN