Doktor Mouna om kampen med barnen – efter Let’s dance: ”Ont i hjärtat”

Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh gjorde succé i underhållningsprogrammet Let's dance i våras.
Nu bryter hon tystnaden och berättar om kampen med barnen och den hälsan efter programmet.
Gör ont i hjärtat varje gång”, berättar hon på Instagram.
Dr Mouna om att tacka ja till Let’s Dance: ”Allt sa emot”
0:26

Efter reklamen: Dr Mouna om att tacka ja till Let’s Dance: ”Allt sa emot”

(0:26)

Slå på ljud

Läkaren och hjärnforskaren Mouna Esmaeilzadeh, 42, har blivit en välkänd tv-profil under de senaste åren. År 2018 blev uppmärksammades hon stort efter ett starkt sommarprat i P1.

Vi har sett henne i realityserien Svenska Powerkvinnor, i TV4:s Nyhetsmorgon där hon är en återkommande gäst och under våren 2022 var hon dessutom en av tio profiler som tävlade i det populära underhållningsprogrammet Let's dance 2022.

Men Let's dance blev ingen dans på rosor för Mouna. Hon har tidigare berättar om svåra smärtorna i kroppen under hennes medverkan. Nu väljer hon att berätta om kampen med barnen.

Doktor Mounas hälsokamp i Let's dance 2022

Doktor Mounas medverkan i Let's dance 2022 var som sagt ingen enkel resa. Hon skadade sig under ett träningspass med danspartnern Tobias Wallin, 43, vilket hon berättade om i ett inlägg på Instagram.

Imorse var jag helt utslagen av smärta. Kunde knappt ta mig ner till taxin - varje andetag gjorde ont. Tog smärtstillande och hoppades kunna bita ihop vid repet imorse. Men darrade av smärta”, skrev hon då.

Vidare berättade hon om behandlingen hon mottog mot smärtorna, för att klara av att dansa.

Nu kommer vi till den positiva delen. Hela produktionen backade upp mig fullständigt och nu är det en duktig kollega, en idrottsläkare, på väg för att ge mig en bedövningsspruta”.

Så löser Mouna Esmaeilzadeh familjepuzzlet

Se klippet här!

Hektiskt liv och kampen med barnen

Mouna har många följare på sociala medier, men de är sällan hon delar med sig av bilder som avslöjar detaljer från hennes privatliv. När det kommer till arbetet är hon annorlunda och delar med sig av en hel del.

Hjärnforskaren lever ett hektiskt liv utanför tv-rutan. Hon reser väldigt mycket i sitt arbete och syns ofta i flera olika tv-program.

Mouna och hennes man Rasmus Ingerslev, 48, bor tillsammans i ett hus i Marbella med deras två barn. Mouna arbetar ofta i Sverige, vilket gör att hon reser mycket mellan Sverige och Spanien. Resandet gör att hon inte kan tillbringa lika mycket tid hemma med familjen som hon skulle önska.

Instagram berättar hon nu om hur det är att vara ifrån sin familj och hur hon får ihop livet som förälder när hon reser så mycket.

Lätt som en plätt. Nej, skojar bara - såååå galet svårt. Gör ont i hjärtat varje gång jag reser iväg och är aldrig borta mer än 2-3 nätter per gång och FaceTime-ar en triljard gånger. Är en mesig och överbeskyddande hönsmamma”, skriver hon som svar på en fråga från en följare.

Det är ju en konst, det där med att hitta en balans mellan jobb- och privatliv. De flesta föräldrar kan nog skriva under på att det är tufft att vara ifrån barnen. Speciellt när de är små!

Mouna med sina två barn

Mouna hand i hand med sina två barn.

FOTO: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN